Pluggar....

Hej!
Nu sitter jag i skolan och försöker att skriva klart visförfattarfördjupningen, det går inte särskillt bra. Jag försöker även att skriva hemtentan om imperialismen, men det går inte heller så bra. Båda måste dessutom vara inlämnade i morgon. Något jobbigt! Det är så mycket just nu. Fast på Onsdag så åker jag till Spanien med Idrottsgymnasiet, det ska bli kul! Det hoppas jag i alla fall att det blir. Jag längtar till sommarlovet. Det ska bli så gött att vara ledig! Sikar är om 40 dagar bara, jag längtar verkligen dit!<333 
     Efter den här lektionen ska man på möte med Friidrotten om Spanienresan. Och sedan blir det att åka hem och plugga ännu mer. Det är helt sjukt tråkigt att plugga, men det måste ju göras så. Nu ska jag nog sluta skriva här tror jag och försöka fortsätta.
     Hejdå och på återskrivande!:)

Tibro igen!

Hej!
Nu är man i Tibro igen då! Först idag var det nationellt prov sedan var det hem och packa och sedan dra till Tibro. Det blev att sitta i bilen i över fem timmar som vanligt. Lite drygt! Nu så är man sjukt trött, så funderar på att gå och sova. Skulle vara kul att snacka med lite folk kanske, men det får nog bli imorgon tror jag. 
    Hejdå och på återskrivande!:)Zorro går på snön.

Snabb Måndag!

Hej!
Idag var det Måndag, den liksom förra Måndagen gick ovanligt snabbt. Efter skolan var det träning. Nu sitter jag och slappar och lyssnar på en bok. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte för äns klockan tio. På Onsdag är det nationellt prov i Matte A. Efter det blir det att åka hem till Tibro. Gött det!
     Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu, hejdå och på återskrivande!:)

Teaterdag!

Hej!
Idag var det teater i skolan. Det var roligt som vanligt! På förmiddagen körde vi sener inför viskonserten. Jag ska ju inte vara med, men jag fick vara steand-in för Willma så det var kul i alla fall. På eftermiddag så körde vi mycket inprovistation. Sedan körde vi små sener i grupper om 5-6 stycken. Det blev massvis intressanta scener. Det var riktigt roligt! Sen var det hem och slappa.
     Nu snackar jag Skype med Emma<3 och kollar på Facebook. Nu har jag nog inte så jättemycket mer att skriva just nu. Hejdå och på återskrivande!:)

Måndag!

Hej!
Idag så var det Måndag, rätt så drygt fast det gick faktiskt rätt så bra. Sedan var det träning, det gicko cohså rätt så bra. Gött efteråt i alla fall! Sedan var det hem och laga mat.
     Nu så sitter jag här och skriver och skypar. Sedan blir det väl att slappa lite. 
Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva just nu.
Hejdå och på återskrivande!:)
    

RSS 2.0