Glad Midsommar!!:D

Hej!
Idag är det midsommar. Idag har det inte hänt så mycket än så länge. Har varit och shoppat lite, slappat, solat och nu sitter jag här och tittar på facebook och chattar. Det händer inte alls mycket på facebook nu för tiden. Senare blir det att dra till grannarna med familjen och fira midsommar. Sill är gött!
Det är två dagar kvar till Sikar! Jag längtar verkligen dig!<33
Nu orkar inte jag skriva något mer här just nu. Hejdå och på återskrivande!:)

Inte gjort så mycket:).

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest bara spelat piano och gitarr. Sedan har man snackat lite tele också. Idag har det varit jättefint väder ute med sol och blå himmel så det blev att sitta ute i solen lite också. Det är inte mycket mer som har hänt idag där med så har jag nog inte så mycket mer att skriva. Förutom att det är tio dagar kvar till Sikar, jag längtar!<33
Hejdå och på återskrivande!:)

Slapp dag!:)

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket. Sjungit, spelat gittar och piano mycket. Sedan åkte jag och mamma till Emma en stund. Det var kul!<3 Sedan var det slappa och titta lite på film.
     Nu chattar jag bara med lite folk och slappar. Har väl inte så mycket mer att skriva just nu.
Hejdå och på återskrivande!:)

Skratt!!:)

Hej!
Idag har jag varit ute och sprungit, måste ju träna även på sommarlovet för att hålla formen. Särskillt eftersom det rä musikal i tvåan. Det kommer säkert att bli en massa fyspass i skolan + dans och däför är det ju bra att redan vara jättetränad. Sedan kom Emma hit en stund. Vi gick ut med hundarna och sjöng lite singstar, det var kul!<3 Sedan har jag bara slappat och fått en del skrattanfall. De senaste dagarna har jag varit sådär härligt övertrött efter att ha gått en hård vårtermin i skolan. Igår såg vi på en jätterolig film som hette "Walk hard" Den ar så sjukt kul! Ja, och jag har hela dagen idag gått runt och skrattat åt den filmen, det är så härligt att få skratta. Efter Emma hade varit här så har jag mest slappat och suttit vid datorn. Jag har börjat skriva över lite dikter på datorn, så lite nytta har man gjort. Nu orkar inte jag skriva mer här just u.
Hejdå och på återskrivande!:)

Sommarlov!

VattenHej!
Nu har jag sommarlov! Det är sjukt gött! I Torsdags så sjöng Es08 och Es09 för studenterna och i Fredags sjöng vi för ettorna och tvåorna. Det var kul! Sedan blev det att åka hem till Tibro. Det var riktigt gött att komma hem faktiskt! Igår så var vi  hos våra grannar, det var kul! Sedan snackade man lite tele. Och jag ringde in och terrade Oboj's telefonsvarare, hahaha! Sedan var jag jättetrött, var typ jättetrött hela dagen igår. Idag blir det att åka till Karlsborg. 
     Jag längtar sjukt mycket till Sikar!!<333
Nu ska vi nog snart åka till Kbg, men hejdå och på återskrivande!:)

Städ/Tvättdag

Hej!
Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har städat och tvättat. På Fredag är det skolavslutning! Ska bli så otroligt gött med sommarlov! Jag längtar till Sikar jättemycket!!<33  Imorgon är det Estetfest, det är cirkustema och jag vet inte vad jag ska vara än. Lite sent ute kanske? Hoppas man kommer på något att ha i alla fall. Tänk, helt otroligt att man snart har gått ut ettan egentligen! Alla läxor och prov är klara nu också.
     Nu sitter jag vid datorn och skriver och redigerar bilder från när jag var på Gran Canaria med Friidrotten. Jag saknar mina hundar förövrigt!!<3
     Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva tror jag inte. Hejdå och på återskrivande!:)
Jag haha

RSS 2.0