Goodmorning, Goodmorning!

Godmorgon!
Nu gör man iordning sig för att gå till Torsberg och ha en heldag med drogföreläsningar. Seriöst jag kommer att somna. Nu packar jag även, ska åka hem idag. Seriöst, det ska bli riktigt gött! Ska åka direkt efter träningen. Riktigt bra helt seriöst att det är lov nu! Eller ja, snar i allafall efter Torsberg och träningen.
     Nu måste jag nog gå och packa lite mer saker, blir ju rätt mycket när man ska hem på ett lov. Hejdå och på återskrivande!:)


Hemma....

Hej!
Nu så sitter jag här hemma vid datorn och chattar och slappar. Sista lektionen var gympa, så då gick jag och gymmade. Det är gött nu för nu är det inga mer teorilektioner kvar innan lovet. Bara en föreläsningsdag imorgon och sedan träning och sedan äntligen så blir det att åka hem!
     Snart blir det nog att laga lite mat tror jag. Kanske ska städa lite till också, mamma eller pappa kommer ju hit snart och hämtar mig så man vill ju göra bra intryck, haha.
     Saknar hundarna. Hoppas Pricken blir bättre snart. Han har tydligen blivit rätt kass i magen på siståne sa mamma i går eller när det var, eller om jag såg det på Facebook.
     Näe nu kan jag inte sitta här och skriva längre alltså, det orkas inte sig va. Hejdå och på återskrivande!


Prov....

Hej!
Nu sitter jag i skolan har nyss haft både historiaprovet och Engelska provet. Gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra med historia provet. Med tanke på att jag inte fått in så mycket genom pluggandet. Nu ska jag ha Matte. Hejdå och på återskrivande!:)

Plugg....

Hej!
Sitter hemma och pluggar. Usch, vad tråkigt! Helt seriöst, hur mycket kan de lassta på en eller! Nu har jag historiaprov imorgon, sen har jag visförfattarrapport, karraktärsbrev och danshistoria. Helt otroligt mycket! Dessutom har jag ett Engelska prov som jag inte har gjort klart än, bara för att det är så krångligt! Det är helt värdelöst. Hela dagen nästan har kännts rätt så kass. Det kan bero på att det har börjat snöa igen också, seriöst jag trodde det skulle bli vår nu. Det är åtminstone inte så kallt.
     Nu måste jag nog plugga tror jag om jag vill få G på provet.
Hejdå och på återskrivande!:)

Skola....

Hej!
Nu sitter jag här i skolan och skriver. Jag ska snart göra ett Engelska prov som jag tror inte kommer gå bra, för jag kan typ ingenting. Sedan efter skolan så blir det träning. Seriöst så är det sjukt drygt. Måndagar är dryga. Man går upp klockan halv sju och åker så att man är vid skolan klockan åtta, sedan kommer man inte hem för än klockan är typ sju på kvällen. Värsta drygt! So I hate Mondays! Förutom några få sällsynta Måndagar som jag har varit med om<3, och måndagar på lov går ju självklart bra:).
     Nu är det bara 67 timmar kvar tills Påsklovet börjar, nedräkningen har börjat!:) Det ska bli så otroligt gött med lov! 
     Nu måste jag sluta skriva, men hejdå och på återskrivande!:)

Andra versen!;)

Hej!
Nu så sitter jag bara här och chattar med lite roligt folk på msn och lyssnar på mycket bra musik på Youtube! Dagen idag har varit helt okej, eller rättare sagt dagen igår för klockan är efter tolv nu. Blev lite plugg förut vilket var bra. Sedan så har man ju ätit en massa bär och frukt som vanligt. Alltså bär. Blåbär, hallon, jordbubbar och mango det är så sjukt ägande, helt seriöst! 
     Idag blir det väl att tvätta då, har nog inte så värst mycket tvätt eftersom jag tvättade i Onsdags, men ändå! Sedan blir det nog en del plugg också! 
     Jag borde gå och lägga mig, men orka sova.
Jag lyssnade på en låt förut som heter "Because" den är värsta förvirrande, men grymt bra! Ja, det finns så mycket sjukt bra låtar! En annan bra låt är "andra vers låten" (Imagine). Det var så kul för på kören i skolan när vi skulle sjunga den så sjöng alla utom jag fel och började på refrengen redan efter första versen, men den börjar ju inte förän andra versen. Så då sa min körledare "Näe, näe det komemr inte för än i andra versen!" Och det var så kul! Det är därför som jag kallar den för "Andra vers låten". Som sagt, det finns så sjukt mycket bra låtar. "Working Class Hero" och "Lucy In The Sky With Diamonds" är också bra låtar!
     Nu orkar inte jag vara inne här och skriva på min blogg (som sägerkt ingen läser) längre.
Hejdå! Och på Återskrivande!:)

Helg!

Hej!
Nu sitter jag här och kollar lite på facebook, lyssnar på musik och slappar. Gött det! Riktigt gött med helg förövrigt! Det värsta är att helgerna går alldeles för fort. Fast nästa Torsdag är det ju som sagt påsklov, det ska bli kul det! Kanske kan träffa lite gamla kompisar då också, det skulle ju vara roligt<3.
     Idag så ska jag nog inte göra så mycket mer än att slappa. Kanske går ut och går en sväng sen, om det kan bli lite finare väder någon gång. Det är så sjukt mulet. Jag längtar sjukt mycket efter sommaren. Jag kanske ska få åka på båda sommarlägren i sommar vilket om jag nu kommer in kommer att bli mycket roligt, och då kommer jag även att träffa massvis roligt folk jättemycket<33. Det kommer att bli kul:). 
     Nu borde jag inte sitta vid datorn mer just nu och bara slöa. Borde plugga, har så sjukt mycket i skolan nu! Fast jag kanske lägger in ett inlägg sen igen eller imgorgon eller något.
Hejdå och på återskrivande!:)

All you need is a blogg!

Hej!
Nu har jag startat en ny blogg. Förut hade jag en blogg på Devote.se, men den här sidan verkade vara lättare så jag startade en här istället. Nu så kollar jag på Let's Dance finalen. Det är roligt det! Jag längtar till Påsklovet som börjar nästa Torsdag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0