Redovisningar

Hej!
Har haft klassisk redovisning på klassteatern idag. Vi spelade typ upp små scener från olika klassiska pjäser. Jag och några till hade "Lysistrate", jag spelade Lysistrate. Jag tycker att det gick väldigt bra faktiskt. Det var många som sa att vi gjorde en bra scen efteråt i alla fall. Alla andra var också grymt duktiga! Imorgon ska de som inte spelade idag spela och då får vi som gjorde idag se på dem. Det ska bli intressant! 

Snart är det posklov, bara två dagar kvar! Kommer att bli så sjukt gött! Nu ska jag nog skriva lite tror jag. Hejdå och på återskrivande! :)

Myckö

Hej!
Är i skolan och ska ha Engelska, men det är rätt så drygt för jag har inget förstorat eller så så jag kan inte jobba. Snart har jag matte vilket är ännu drygare, orkar verkligen inte med det. Sen ska jag nog gå ner till klädfrådet och leta lite kläder till de klassiska teaterredovisningarna som vi ska ha imorgon. Jag hade lagt grejerna jag skulle ha i dramasalen och nu är det någon som flyttat på dem, grymt störande helt seriöst.
Sen är det redovisningar på samhällskunskapen om olika länder, jag har Kosovo. Man ska liksom ta reda på konflikten i landet och så. Det får väl gå som det går. Fast det går nog bra.

Jag längtar till skolan är slut för idag, är så sjukt trött ändå hade jag sovmorgon idag. Jag längtar även sjukt mycket till lovet för det är så sjukt mycket att göra nu innan lovet i skolan.

Nu ska jag ha matte snart. Hejdå och på återskrivande! :)

I wish...<3

En ganska lyckad dag på det stora hela.

Hej!
Då var alla föreställningarna av "Sårskorpor" gjorda! Jag tycker att de gick väldigt bra faktiskt! :)

Nu måste jag nog plugga lite Svenska, lär behövas ;). Hejdå och på återskrivande! :)

Shit, vad längesedan det här var redan...;)<3



Ett så underbart, roligt minne :) <33

Yeeeeeeeah!!!! :)

Hej!
Nu äntligen har jag sjungit på ett musikcafé! Gick faktiskt väldigt bra! :)
Uppladdning innan bestod av en pizza och massvis lyssnande på Queen. Jag förstår inte varför allt krätsar runt dem helt plötsligt. För ett tag sen var det ingenting, men nu är de överallt. Kan vara att det är 2011 i år.... Fast de slår aldrig Beatles. Beatles är alltid etta. Fast i alla fall ruggigt bra musik, och man får massa härlig energi utav dem:). Också sjöng vi "I Want It All" på kören förut idag, det var kul! Haha!!!!

Näe, nu ska jag nog plugga lite, måste ju öva på låtarna jag ska sjunga nästa vecka :).
Så hejdå och på återskrivande! :)


Drömmar

Det finns ju många olika betydelser för drömmar. Det kan ju både vara drömmar man drömmer på natten, dagdrömmar eller drömmar om framtiden, men eftersom jag ska skriva ett inlägg om min framtid en annan dag så tänkte jag skriva lite om drömmar man drömmer på natten och dagen.

Jag gillar att drömma. Det är det roliga med att gå och lägga sig, att drömma. I drömmar kan allt man drömmer om gå i uppfyllelse. Jag brukar även drömma sanndrömmar ibland, eftersom mycket som jag drömmer går i uppfyllelse. Jag är nog rätt bra på att tyda mina drömmar eftersom jag vet vad som kommer hända i framtiden av en del drömmar. Det är klart jag kan ju aldrig vara säker, men ändå.
Jag är inte alltid mig själv när jag drömmer, det är rätt intressant faktiskt förutom när det är en mardröm.
Jag älskar verkligen att drömma! Jag älskar verkligheten i drömmar som inte är verklig.

Jag hatar att drömma mardrömmar. De oteckaste mardrömmarna är typ när en psykopat förföljer en eller när man drömmer att någon jag tycker väldigt mycket om (eller älskar) dör. Det är så sorgligt. Särskillt när personen i fråga dör mitt framför ögonen på en.

Jag brukar ofta drömma om godis, det är roligt att drömma om godis. Annars brukar det vara mystiska saker, ibland platser jag aldrig har varit på eller personer jag aldrig träffat. Fast oftast har jag träffat alla som jag drömmer om. Eller åtminstonde hört talas om, en del är ju lite svårt att träffa.

Om jag ska skriva något bra om dagdrömmar då så är det väl att man har kontroll över det man drömmer, man kan bestämma vad drömmen ska handla om, att den inte ska vara oteck och hur den ska sluta. Jag dagdrömmer inte så ofta, det är klart det kan hända om jag har riktigt tråkigt, men inte så ofta annars.

Sammanfattningsvis så kan jag säga att jag älskar att drömma! Det är så underbart! En annan verklighet liksom!


Väder

Jag är en sådan person som gillar de flesta typer av väder. En sak som jag ändå gillar mest är när solen skiner. Jag älskar verkligen varma sommardagar då solen skiner och himmlen är blå. Det är härligt.

Jag älskar också kalla vinterdagar med sol och blå himmel. Det påminner om när man var liten och åkte iväg och åkte pulka och drack varm choklad. Det är det verfekta vintervädret, kallt och soligt.
Där i mot gillar jag inte när det är för kallt om det är kallare än 10 minusgrader då är det för kallt.

Även om jag gillar solsken otroligt mycket så måste jag ändå säga att jag gillar när det regnar också. Tänk en sommardag eller höstdag då det regnar ute och man bara kan vara inne och titta på en film, äta godis och mysa. Spela spel är också mysigt när det regnar ute, kort, fia med knuff, risk m.m. Det är mys!

Jag tror att även om man inte tänker så mycket på vädret så påverkar det en väldigt mycket. Till exempel om det regnar många dagar i rad så blir i alla fall jag lätt trött, men sen när solen kommer fram igen så blir man genast lite piggare och gladare.


Jag tror att den här bilden är från 2008.


En fin bild, tycker jag:)


Också en fin bild:)



RSS 2.0