Vintersol

Hej!
Känns lite bättre nu, mår lite bättre.... Idag har det varit fint väder ute, gött det, ändå rätt kallt tycker jag! För kallt! Jaja, i alla fall fint väder. Sjöng singstar lite förut och toppade några låtar, alltid gött att göra det! Imorgon blir det att åka till stan och kolla på nya glasögon och bikini. Alltid bra!

Nu har jag nog inget mer att skriva just nu tror jag, så hejdå och på återskrivande!:)

P.S. Längtar till på Söndag!! <3333333333

Vintersol

Hej!
Känns lite bättre nu, mår lite bättre.... Idag har det varit fint väder ute, gött det, ändå rätt kallt tycker jag! För kallt! Jaja, i alla fall fint väder. Sjöng singstar lite förut och toppade några låtar, alltid gött att göra det! Imorgon blir det att åka till stan och kolla på nya glasögon och bikini. Alltid bra!

Nu har jag nog inget mer att skriva just nu tror jag, så hejdå och på återskrivande!:)

P.S. Längtar till på Söndag!! <3333333333

:'(

Seriöst, måste sova nu, men kan inte! För mycket tankar m.m. Ska till syncentralen imorgon och då behöver jag vara utvilad, men det är väl som det är....


Sommarlov!<3

Hej!
Nu är man hemma i Tibro igen då! Riktigt gött med sommarlov, kom hem i onsdags kväll vid 22-tiden. Igår var vi ute och cyklade lite, det var ju så fint väder. Åh, vad jag har längtat efter att få cyckla! Så härligt, vi åkte till emma och dem. Sedan på kvällen åt vi jordgubbar och glass eftersom lillbrorsan slutade skolan igår, så otroligt gött!
    Tiden går så otroligt snabbt! Det var inte längesedan det var sportlov tycker jag....
Snart är det Sikar också! <33 Underbart, roligt!! :D<33333333

Idag har det varit tråkigt väder, nästan bara regnat hela dagen. Var ändå ute och sprang en stund förut när det var uppehåll. Sprang sjukt snabbt idag, det är så otroligt gött efteråt när man känner att man har gjort något. Och det är ju så att vill man bli bra på att sjunga, spela teater, dansa och friidrotta så måste man ju ha bra flås, det blir bättre och bättre hela tiden känner jag! Gött, gött!

Nu ska jag svettas av lite och fika tror jag, så hejdå och på återskrivande!:)

<3

<3

Milkans slappa dag

Hej!
Idag vaknade jag ungefär vid nio, fast jag inte gick och la mig fören halv två, två i natt. Kunde helt enkelt inte somna om när jag vaknade i morse. Jag satte på datorn och spelade lite Yoville. Jag gjorde i ordning mig för att gå och träna senare. Så jag lyssnade på lite bra musik och lyssnade på en låt som var så avslappnande så att jag råkade somna om, sen gick jag i alla fall till gymmet, men det var stängt, förstår inte varför.

Så jag kollade lite på reprisen av dokumentären om John Lennon, och nu slappar jag. Finns inte så mycket att göra. Ska nog lyssna lite till på "Messenger" den börjar bli riktigt bra nu när man har börjat att komma in i boken. Så var det med "The Giver" också att det tog ett tag innan den liksom blev intressant och rolig. Jag kan ju ändå säga trots att det är lite svårt att komma in i dem att det är helt klart värt att läsa dem, sjukt bra böcker!

Jag tror faktiskt att jag ska börja packa lite inför på onsdag redan idag. I alla fall lite papper och sådant som ska med hem. Tänkte ta med matteboken hem under lovet så att jag kan plugga lite, kommer glömma bort allt annars, och jag vill ju ha G i matte B så det gäller att plugga på då.

Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu tror jag, så hejdå och på återskrivande!:)



Åt lite Milka-choklad i Fredags som jag hade fått av lillbrorsan på posten, otroligt schysst!:D Det är nog bland världens godaste choklad tycker jag. Jag brukar inte gilla vit choklad så mycket, men när det gäller Milka så är den god vilken färg den än är i! :)


Sistelisitaslapplördagenpåetttag

Tjenare!
Sista lördagen i Bollnäs på ett tag nu då. Idag har jag bara tagit det lugnt, skrivit lite på en låt och städat, känner mig ganska duktig. Jag längtar till på onsdag då jag ska åka hem till Tibro. Tänk nu är alla läxor och prov gjorda och snart är det sommarlov. Jag är så otroligt skoltrött nu, så känner verkligen att det behövs. Och har räknat ut att det bara är 15 dagar kvar till Sikar <33 tror jag.

Nu slappar jag bara, sen blir det nog att slappa lite till och sedan slappa ännu mera. Det är så lätt att man får långtråkigt....

Nu har jag nog inget mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande!:)




En liten besvikelse

Är besviken...såg en dokumänter om John Lennon idag på ettan, den var ungefär två timmar lång och handlade om när han bodde i New York. Det visade sig att han tydligen var otrogen mot sin fru Yoko Ono. Och jag blir så sjukt irriterad och sur på honom! Ofta man är otrogen mot någon man älskar. Det är ingen ursäckt att man var full då man var det! Jaja, nu är det så längesedan, men ändå. Han och Yoko separerade ett tag och sedan blev de ihop igen vilket var bra för dem i alla fall eftersom John behövde Yoko så mycket. Han älskade henne verkligen. Men ändå...morr
Jag hatar otrohet!!


RSS 2.0