Några bra låtar! :)








Förändring eller inte förändring på saker och ting

Förändringar är bra tycker jag. Till exempel när vädret förändras från regnigt till soligt. Det är också bra för att vi alla behöver förändring. Vi kan inte hela tiden gå omkring i samma gamla rutiner och vanor. Något nytt behövs hela tiden, något spännande eller inspirerande. Ja, förändring är viktigt.

Till exempel när jag hade gått i skolan nu några veckor i rad med nästan exakt samma rutiner så åkte jag till Kim och bröt rutinerna. Jag tror att det är viktigt att göra något roligt i mellan åt också. Inte bara gå i samma mönster jämt, då blir allt så tråkigt till slut.

Det finns så mycket att säga om förändring. Man förändras ju hela tiden. Man kan ändra åsikter, se någonting på ett annat sätt, upptäcka att sitt utseende har förändrats till det bättre.

Till exempel nu när jag hade varit blond i många år och så i höstas färgade jag håret brunt. Så blev det en stor förändring för mitt utseende. Det är klart att det blir, men man får liksom en annan synn på sig själv om man trivs bättre i till exempel brunt hår än blont hår. Jag menar, man känner kanske att man trivs i sig själv om man ser ut som man vill, har på sig det man vill och gör så som man vill.

Det är klart det är bra att något gång prova att till exempel byta klädstil för att undersöka hur det känns att klä sig på ett annat sätt eller att prova på något nytt för att se om det är något för en.

Förändring är däremot inte alltid bra. Se bara på melodifestivalen. Förr var det jättemycket typisk schlager, men nu så håller typ schlagern på att försvinna mer och mer tycker jag. Nu gör man mer ytligare låtar (det gjorde man säkert förr också). Såklart är inte alla låtar ytliga "radiohitslåtar" som finns med på radio ett tag och sen försvinner. Fast många är det. Och det tycker jag är synn. Det är ju ändå schlager det ska vara i schlagerfestivalen. Så jag tycker att man borde bevara den musikstilen mer och kanske inte ha med musikstilar och låtar som inte alls passar in.
Såklart tycker jag att många av låtarna som inte är schlager är sjukt bra, jag kan ju inte säga att de är dåliga. Det är bara det att det är synn att förstöra musikstilen.
Det är samma sak som att vi alltid "måste" skicka ett bidrag på engelska. Varför inte bryta det mönstret och skicka något på svenska någon gång. Just för att sticka ut. Jag menar en del andra sjunger ju på sinna språk så varför skulle inte Sverige kunna göra det. Haha, det här ska jag säga som fullkomligt äslskar engelska och låtar på engelska! Det är ändå så att vi borde bryta saker som håller på att bli ett evigt mönster.

Däremot tycker jag att utveckling i musik i allmänhet är intressant. Jag menar det är stor skillnad på vad man kan göra med musiken idag jämfört med på 50-talet. Det är riktigt coolt! Så det är jag absolut inte i mot. Därimot gillar jag ju inte teckno och sådant där nytt så mycket, men en del låtar går bra även med sådant. Det är intressant i vilket fall som hälst.

Förändring i ens närhet är väldigt viktig. Till exempel om man inte mår bra av att vara med vissa personer så är det bättre att bryta. Då känner man verkligen skillnad på den negativa energin som förut var med en och på den nya possitiva energin som kommer in i en.

Sammanfattningsvis kan jag nog ändå säga att jag tycker att förändring är bra. Man mår bra av förändring. Även om all förändring inte alltid känns bra i början så brukar det ändå oftast leda till något bra i slutändan (inte alltid såklart, men ofta).  

Here comes the sun, It's a beautiful day, I feel good

Idag känns allt bra! <33 Ikväll blir det att åka till Kim och det kommer att bli så otroligt underbart kul!! <333

Solen skiner dessutom ute. Allt är seriöst så otroligt undrbart bra!<33

Nu sitter jag och lyssnar på The Beatles. <3

Här om dagen blev jag sjukt arg för det visade sig att Spotify hade tagit bort nästan alla låtar av John Lennon. Jag blir så störd på ägande rätt och sådant där, kan de inte bara låta bra musik vara liksom! Och sitta och lyssna på youtube tar liksom hundra år, men det är klart det kan ju vara värt det.

I feel good!

Jag har kommit på en låt som jag kan sjunga på musikcafét i skolan. Jag tänkte sjunga "Blue Virgin Isles" av Ted Gärdestad. Det är en väldigt fin låt tycker jag!

Jaa, nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu så, hejdå och på återskrivande!:)

Min första Idol

Min första Idol var Emilia. Jag kommr i håg att jag hade hennes skiva(som jag inte kommer ihåg vad den hette) med "Big big world" som var med. Jag kommer ihåg att den låg på spår två. Jag var runt 5 eller 6 år då.

På den tiden avgjorde jag hur bra en artist var genom att kika på baksidan av skivan hur mycket den glänste och hur många regnbågs-färger den visade. Haha, jag var så gullig när jag var liten.

I alla fall Emilia var min första idol. Så här är min idol-lista ungefär:

Emilia - 5, 6 år
Carola - 8, 9 år
Lena Philipsson - 11, 12 år
Westlife 12, 13 år
Coldplay - 14, 15 lite 16 år
The Beatles - 16 år och frammåt


<3

I Wish....<3

Usch vad dåligt!!!!!!

I know (I know) I had a dream On my own

Slarviggggggggg

Sjöen vad jag är slarvig! Har helt tappat 30dagarsskrivandet! Fast det är så att jag inte orkar just nu att skriva. Det är så mycket annat.

Är det någon som har något förslag på någon bra låt som man kan sjunga acapella. Jag behöver verkligen förslag!!!!
:)

Bra böcker som jag gillar

Det finns väldigt många böcker som jag tycker är bra. Mina favoriter är ändå:
Harry Potter-böckerna
Twilight-böckerna
Typ alla böcker av Magnus Nordin

Jag har såklart läst många andra böcker som jag också tycker är sjukt bra, men det här är nog minna absoluta favoriter.
 
Jag brukar oftast lyssna på böcker, det är lättast så, när texten i de flesta böcker är allt för liten för att läsas. Egentligen borde alla lyssna på böcker det är så otroligt härligt. Man kanliksom slappna av och behöver inte anstränga armarna med att hålla boken. Haha, inte för att det är någon speciellt stor ansträngning, men ändå. 


Bra filmer som jag gillar

Det finns många filmer som jag gillar. Jag gillar nästan allt från komedi till skräck. De enda filmerna jag bara inte kan se på är för blodiga skräckfilmer, filmer med för mycket action i eller krigsfilmer.

Några ut av mina favorit filmer är Sound Of Music, The Amityville Horror, Twilight-filmerna och första Narnia-filmen. Det finns såklart många mer filmer jag tycker är bra.

Ett tag så gillade jag typ bara skräckfilmer, det gör jag såklart nu också gillar skräckisar alltså, men jag bara älskar att titta på kommeder också nu. Det är så sjukt kul att skratta. Jag har verkligen världens konstigaste humor ibland känner jag.

Vad finns mer att skriva om filmer. Ja, jag gillar att titta på film, det är så otroligt kul!


24 bilder på mig

Hinner seriöst inte ladda upp dem idag så får nog ta det imorgon är så sjukt trött nu också eftersom jag åkt så långt.
 
Jag i februari 2008


Jag i mars 2008


Jag i April 2008


Jag i maj 2008


Jag i juni 2008


Jag i juli 2008


Jag i augusti 2008


Hahaha, peka finger!!!! ;) 2009 tror jag att bilden är ifrån. Jag och Lizette på bilden :)<3



2008 när vi dansade polenäs i skolan :) Jag vet inte hur det stavas ;)


Jag på teaterlägret 2008! :) Lägret var underbart roligt! <33


Jag på teaterlägret 2009:) Var också ett underbart roligt läger! <33 Fast det var lite synn också med en del
saker....


Jag på Sikar 2010:) Ett underbart och roligt läger! <333333


Jag på Alnön 2010:) Ett underbart roligt läger!! <33333


Jag i Skåne 2010


Jag sommaren 2010.


Jag.


Jag i September 2010.


Teaterlägret 2010!:) Ännu ett underbart roligt läger!!:) <3333 På bilden är jag och Kim:) <3


Jag.


Jag från musikalen "Hairspray" som vi spelade i skolan!:)


"Hairspray" :)


Jag julen 2010.


Jag i början av 2011.


Jag när jag fyllde 18 :)



8 bästa låtarna just nu

Det är så otroligt svårt att sätta sinna favoritlåtar i en rangårdnad lista. Det finns ju så otroligt mycket bra låtar.

1. Imagine - John Lennon
2. Help - The Beatles
3. Oh My god - The Moniker
4. She Loves You - The Beatles
5. Love Grows - Edison Lighthouse
6. Oh Yoko! - John Lennon
7. The King - The Playtones
8. Spring För Livet - Sara  Varga


Siffror

Siffror är någonting som påverkar mig väldigt mycket. Jag håller jämt på med numrologi (tror jag att det heter) Jag räknar siffror nästan hela tiden(går lite i perioder) och kommer på sammband och sådant.

Jag har jättebra sifferminne så om någon säger sitt telefonnummer så kommer jag oftast ihåg det med en gång. Så jag kan komma ihåg det ett tag, men jag måste ju såklart skriva upp det ändå för att inte glömma bort det. Jag har även bra minne när det gäller när till exempel artister är födda och vilket datum det var då de föddes och sådant.

Mitt turtal är nummer nio. Det är för att nior förföljer mig. Det finns alltid en nia i slutänden. Till exempel så är jag nummer nio på klasslistan och går i ES09.
Nio är även ett speciellt tal för att det verkar som om John Lennon var fachinerad av det talet också, och då kan man tänka på det och det gör mig lite glad.

Jag gillar siffror, men jag gillar absolut inte matte. Matte är jobbigt så mycket olika sätt man ska göra saker och ting på och jag förstår inte alls mycket. Däremot bara siffror är bra. Jag gillar siffror väldigt mycket.


Jag hittade ingen bättre bild på någon siffra just nu. Det hade varit kul om jag hade tagit kort på en nia istället för en fyra då, men då bilden togs var fyra ett mer fachinerande tal än nio.

Sorg

Det finns så mycket olika typer av sorg. Man kan känn sorg för någon eller att man har misst någon. Man kan även ha en sorg i livet. Till exempel jag har en sorg över att jag föddes med ett funktionshinder. Det sorgliga med sorger är att man i stort sett tvingas leva med dem.

Sorg kan även vara för mig om man har en dröm om någon som man vet aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Till exempel om man har en dröm om att bli skådis, och så förstår man att man inte kan bli det för att man är för obegåvad då har man ju en sorg över det.

Just nu så har jag ändå rätt så bra hopp om frammtiden och känner ingen speciell sorg för vad jag ska jobba med och sådant.

Sorg är jobbigt att känna, särskillt när sorgen i många fall övergår till ångest. Ångest också en stark och jobbig kännsla.

Saknad är jobbigt, ibland kan man känna så mycket saknad över någon så att man blir leden och sorgsen.


Denna bilden har inte så mycket med saknad att göra, men solen går ner på ett så finnt och sorgset sätt bakom byggnaderna.

RSS 2.0