Fredag!

Hej!
Idag så har man varit i skolan och haft dans. Det var kul att dansa, fast jag bara dansade vals en gång. Jag var stand-in för en som inte var där. Fast det var kul i alla fall! Det är synn att man inte ska vara med på viskonserten tycker jag. Sedan hade vi Eso då började jag rita på en bildmapp som vi ska ha alla de här tre åren på Estet. Ja, läraren tyckte i alla fall att den var snygg. Ja, ok rätt så många andra gjorde det också. Så den borde ha varit rätt snygg! Sedan var det att åka hem och slappa och sedan åka och handla och laga mat. Har även skickat in teater-uppgiften nu, så det är gött!
     Nu så har jag precis kollat på Talang, det var kul. Nu så sitter jag här vid datorn och slappar och skriver. Det verkar som om det inte är något mer bra på TV idag heller så blir väl bara att sitta vid datorn. Det är gött med Fredag! Fast jag längtar till Sommaren!<3 
     Nu orkar jag inte skriva mer här just nu, men hejdå och på återskrivande!:) 

Kul dag!:)

Hej!
Idag så har det varit en rätt så kul dag faktiskt! Vi hade teater och sång i skolan. Tänk egentligen att ha fem teater på en dag! Sjukt kul är det. Det är även kul att ha sång! Sedan så har jag pluggat lite teaterläxa och skypat. Sedan har jag börjat lära mig en låt från treornas slutproduktion "Carmen" på piano. Inte för jag vet vad låten heter eller så, men det är kul! Snacka om att man har börjat få lite bättre gehör. Jag fick brev idag! Det var en påse med sura bilar och en Optimal-skiva. Det var kul att få post! I alla fall bilarna.
     Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik och kikar på Facebook. Ska snart gå och lägga mig tror jag så att jag orkar med att gymma och dansa imorgon.
Hejdå och på återskrivande!:)

Skola....

Hej!
Nu sitter jag här i skolan. Tråkigt snart är det Engelska. Det är så sjukt tråkigt med Engelska i skolan eftersom vi inte lär oss något vettigt på lektionerna. Igår så hade vi i alla fall muntliga nationella prov i Engelska. Först kännde jag lite små blockeringar fast helt plötsligt släpptes allt bara och då gick det jättebra att prata. Jag hoppade över sovmorgonen idag bara för att jag skulle göra klart mitt matteprov. Drygt, men det är nog ändå värt det för nu kanske jag får godkännt på matteprovet. Det skulle ju vara bra. Det är så otroligt mycket plugg just nu. Svenska, historia, Engelska, Matte och massvis annat också. Otroligt mycket. Jag längtar till sommarlovet! 
     Nu ska jag sluta skriva hejdå och på återskrivande!:) 

Ägande!

Hej!
Nu sitter man uppe och slappar och snackar tele. Ägande säg va!
Ska väl snart gå och sova antar jag. Idag eller ja igår blir det ju nu för klockan är ju efter tolv så har jag gymmat, haft danshistoriaredovisning som gick sådär sedan så har man sett treornas slutproduktion idag igen. Vi såg den igår också fast då var det en annan version. Det var sjukt bra!
     Vissa saker är helt otroliga alltså....
Fast nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Hejdå och på återskrivande:).

Skola igen....

Hej!
Idag var det skola igen då! Åkte hem redan vid 11 för att allt känndes så drygt. Så jag åkte hem och lyssnade på musik och tog det lugnt. Sedan kom pappa hem hit. Vi åkte en sveng till Dollars och kollade lite. Hittade inget jättespeciellt, men. Efter det så har man pratat i tele i två timmar, det var ägande! Kanske blir mer telesnackande sen.
     Nu sitter man framför datorn och kollar facebook, dricker en stor varm kopp te och försöker öva på danshistorian. Danshistorian går inte särskillt bra. Jag ska kunna en text om Jazzdans som jag har skrivit tills på Fredag. Det får väl gå som det går helt enkelt, men man får väl hoppas att det går bra.
     Nu måste jag sluta skriva, hejdå och på återskrivande!:)

Bollnäs igen....

Hej!
Nu är man i Bollnäs igen då. Lovet är redan slut, seriöst loven går för snabbt tycker jag! Jag är inte särskillt pepp på att gå till skolan imorgon precis, men det får la gå. Efter skolan är det friidrottsträning igen. Det är jag inte häller så pepp på. Jag längtar till nästa lov! Idag fyller mamma år. Grattis!<3 Idag har det varit en ganska slapp dag. Mest åkt bil eftersom man skulle upp hit. Det tar ju några timmar, ungefär fem och en halv.
     Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag för att vara någorlunda pigg imorgon, hejdå och på återskrivande!:)

Näst sissta dagen på lovet....

Hej!
Nu är det Lördag näst sissta dagen på lovet. Börjar få lite ångest över att lovet snart är slut. Seriöst loven går alldeless för fort. Har i alla fall hunnit träffa några kompisar här hemma. Igår var jag och fikade med Carro och Klara och deras killar på syster yster. Det var kul att träffas igen det var ju ett tag sen man slutade nian nu. Sedan har jag träffat Anine i Onsdags och idag åkte jag till Simoné en stund. Det är alltid kul att träffa folket<3. Saknar massa personer bara:(<3.
     Nu idag efter jag var hos Simoné så hade vi ett litet släcktkalas för mamma som fyller år imorgon. Det var kul att träffa lite släcktingar som man inte träffar så ofta nu mera. Nu så slappar jag bara. Sedan blir det nog en hel del TV-tittande och telesnack skulle jag tro:). Måste även berätta att Simoné hade fått två nya små ormar som bara var 50 centimeter långa. De var väldigt små. 
     Nu orkar jag inte sitta här och skriva mer, men ha det bra hejdå och på återskrivande!:)

Dag

Hej!
Idag var jag inne på syncentralen på datorkurs, det var lite drygt fast det gick bra. Sedan så åkte jag och pappa och åt på Mcdonalds. Efter det åkte jag hem till Tibro och packade lite grejer, sedan bar det av till Karlsborg för att träffa Anine<3. Det var kul att träffas, vi sjung, dansade, fikade och pratade typ. Det var kul! Jag längtar till Sommaren<33. Om man nu kommer in på Sikar och Alnön. Nu på kvällen så har jag mest spelat gitarr och sjungt, kul det! Och nu sitter jag här vid datorn.
     Imorgon så ska jag till syncentralen igen på datorkurs, tråkigt att man måste gå upp så tidigt för det!
Nu orkar inte jag sitter här och skriva mer, men hejdå och på återskrivande!:)

Påskägg!

Hej!
Nu så är det Påskafton. Vi hr fått leta efter påskägg. Mitt var inte gömt på ett så jättesvårt ställe, gött det! Annars så har man varit ute och sprungit idag som jag skrev förut. Ja, jag längtar tills sommaren om jag nu kommer in på både Sikar och Alnön. Det kommer att bli så kul att träffa lite roligt folk då<3.
     Nu ska vi snart äta och så, men hejdå och på återskrivande!:)

Glad Påsk!

Hej!
Glad påsk!
Nu har jag nyss varit ute och sprungit, riktigt gött nu efteråt! Jag och lillbrorsan tog med oss Zorro ut när vi sprang. Han blev jättetrött nu. Han lade sig i korgen och sov när vi kom hem. Sedan blir det väl att leta efter påskägg antar jag. Jag ska även snacka tele sedan med lite roligt folk tror jag. I kväll blir det även att kolla på "Jakten på Julia" det är seriöst kul! Synn bara att det inte är några pausar på ettan. Sedan som sagt så ska jag prata i telefon också. Det blev en del mumiesnack i natt också, i "några" timmar, hahaha. Aja, nu orkar inte jag sitta här och skriva nu, men hejdå och på återskrivande!:)


"Mumifiera"

Hej!
Nu sitter man här och chattar med massvis folk och kollar facebook och bilddagboken. Nyss så snackade jag lite i Tele med lite roliga människor. Jag har kommit på att "Mumifiera" eller hur det nu stavas, är ett väldigt kul ord! Haha, "mumiekatt" är också ett rätt så kul ord. Mumier och sådant är mycket kul just nu. Förövrigt så är såklart "Kattets hus" ett kul uttryck också<3. 
     Idag så har jag brorsan och mamma varit ute och gått med hundarna typ åtta km, jag sprang jättemycket så det var gött, men svettit. Såg nog väldigt bra ut när jag sprang i mina konvers, jeanstights, jacka, halsduk, kepps och stora örhängen. Aja, det var nog bra i alla fall. Jag fick en påskpresent av Emma, en påse med löste, alltid lika gött med te! Det var shysst av henne<3. Förutom det så har jag typ spelat gitarr mest hela tiden idag. Det är kul det! Man blir ju bättre och bättre ju mer man övar. Synn att man bara kan öva när man är hemma i Tibro:(. Sedan har jag sjungt en del också, vilket cokså är trevligt att göra! 
     Nu ska jag nog fortsätta att sitta här och slappa. Hejdå och på återskrivande!:)

Hemma i Tibro!

Hej!
Nu sitter jag här vid datorn och bara slappar! Igår kväll åkte man hem till Tibro då! Det är rätt gött att vara hemma faktiskt! Nu har man ett rätt så långt lov framför sig, riktigt gött det! Det var kul att träffa de små hundarna igen också! Sedan blir det nog att kanske snacka lite i tele med lite folk<3. Och sen så kanske det blir att gå ut en sväng och gå, det är ju så fint väder ute med nästan blå himmel och solsken. Det är fint, man får en liten vårkännsla nu. Nu ska jag nog kolla vidare på Facebook och så. Men hejdå och på återskrivande!:)

RSS 2.0