Tråkig skola, men bättre blir det

Hej!
Sitter i skolan, har precis haft matteprov. Var inte med på att jag skulle ha det idag, jobbigt. Om man ändå vore bra på matte då skulle jag vara glad. Seriöst, matte är absolut inte min grej.

Nu ska jag försöka att göra klart en av de sista uppgiftena i engelskan. Jag jobbar gärna med engelska det stör mig inte, men när det är uppgifter som man absolut inte är intresserad av så är det så sjukt tråkigt och jobbigt. Nu ska vi läsa en jättelång text om första världskriget och svara på en massa frågor. Hur trist som hellst. Jag orkar inte ens läsa all text liksom även om det är förstorat. Jaja, det får väl gå som det går med det, snart är det lov i alla fall och det ska ju bli roligt:).

Jag längtar tills på onsdag!!<3333333

Fick precis reda på att vi inte har någon samhällskunskap idag, gött! Då blir det nog snart att dra hem från skolan och städa lite, sedan blir det nog att plugga lite matte med assistenten och packa väskan. Ikväll är även mitt favoritprogram på TV. "Chuck" är ett så sjukt bra TV-program har följt det i flera säsonger nu. Det är bra för det är lite action samtidigt som det är lite romantik ibland, så otroligt bra! Det är verkligen höjdpunkten på måndagar.

Nej, nu måste jag nog försöka jobba lite med engelskan, den måste ju bli gjord även om den är tråkig.

Så hejdå och på återskrivande!:)



Så sjukt tråkigt....

Hej!
Usch, vad jag har tråkigt just nu! Finns sjöen ingenting att göra. Ingen person som skriver, inget som händer på facebook, det enda jag har är bra musik vilket i och för sig är bra. Fast vill ha något att göra. Det är så sjukt tråkigt, och imorgon finns det inget att göra heller usch vad tråkigt! Funderar på att gå och lägga mig.

Idag var det Bollnäs på stan var okej, förutom att det inte blev någon dans, lite tråkigt.... Gick på stan lite med assistenten i alla fall det var roligt, jag köpte en ny singstarskiva.

Nu har jag som sagt var tråkigt, usch vilket tråkigt blogginlägg. På tala om blogginlägg varför ska man egentligen fortsätta blogga när det ändå är så få som läser vad man skriver. Nej, usch vad tråkigt!



I love candy! :D

Testelitest

Tyckte den här var lite kul och tidsfördriv så snodde den från Angelicas blogg.

Namn: Kerstin Johanna Frandsen
Tatueringar:  Nej
Längd:  157
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Brun
Fräknar:  Ibland
Kändis look alike: Vet inte vem tycker du?
Kär? Hmmm....
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej
Tycker du att du är attraktiv? Haha, det vet väl inte jag
Dricker du? Nej
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du?  VO5 eller vad det heter
Vilken parfym använder du? Gucci och DKNY
Vad är du rädd för? Drömmar
Gillar du att tvätta? Nej
Gillar du berg- och dalbanor? Jaa
Senaste...
Filmen du hyrde? The Others
Filmen du köpte? Det var förlängesedan för att komma ihåg
Låten du hörde: "I Feel Fine"
Låten du laddade ner? Ingen
Personen du ringde? Assistenten i skolan
Personen som ringde dig? Pappa
TV-program du såg? Simpsons
Person du tänkte på? Kim
Favorit...
Låt:  "Killer Queen" Queen, "The Fool On The Hill" Beatles, "You've got to hide your love away" Beatles, "A Message" Coldplay
Sak att göra:  Sjunga
Sport:  Friidrott
Dryck:  Te, Fanta, Coca Cola, Mjölk
Kläder: Klänning eller tights och tunika
Film:  "The Others"
Bil:  Volvo
Serie: "Chuck"
Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Det beror på hur man menar
Gråtit över en flicka? Det beror på hur man menar
Ljugit för någon?  Ja, det har jag väl någongång
Varit i slagsmål?   Nej
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL?  Nej, faktiskt inte
Antal...
Gånger du varit kär? Vet inte
Gånger ditt hjärta brustit? Vet faktiskt inte, beror på hur man menar....
Hjärtan brustet på grund av dig?  0
Personer du kysst?   0
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?  Några stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen?  Några gånger

Senaste...

Boken du läste?  "Messenger"
Personen du fick e-mail av? Facebook
Personen du fick brev av? Lillbrorsan
Personen du fick sms av?  Assistenten på fritiden 
Gången hela din familj åt middag tillsammans?  I påskas
Saken du köpte? Två par tights
Vad har du gjort idag? Haft Sibeliusprov, tränat, slappat och kollat på TV
Var det kul?  Jaadå
Brukar du svära mycket?  Nej, nästan aldrig
När stiger du upp på morgonen?  07.00 på helger kanske vid 10 eller 11
Vad har du på dig?  Mjukiskläder
Vad ska du göra ikväll?  Slappa tror jag
Vad är du allergisk mot?  Inget
Var har du ont?  Ingenstans just nu
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer?  Nej
Håkan Hellström eller The Ark?  The Ark har bra musik, men Håkan har rätt bra texter ibland
Gillar du ketchup?  Sådär, om det är Felix ketchup så gillar jag det väldigt mycket!
Är du glad nu? Jaadå
Var du glad igår? Ja, såklart
Vad dansar du till? Allt tror jag
Stockholm är... ? En lite för stor stad egentligen
Göteborg är... ? En av Sveriges bästa städer
 Kan du sjunga?  En del säger det...Jag tycker jag sjunger rätt så bra också, men vågar ändå inte riktigt tro det....
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? England

Det skulle inte förvåna mig om tiden gick fort

Tjenare!
Idag har det varit rep inför klassiska hela dagen. Gick bra faktiskt, lite närvös är jag ändå inför imorgon...fast får hoppas att det går bra. Imorgon är det på riktigt. Jag tycker inte det känns som att vi har hållt på med att öva så inför klassiska så länge fast vi har hållt på sen januari, tiden går fort.

Jag längtar till nästa Onsdag<3 och till sommarlovet<3
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog ta och städa lägenheten lite, vet ju inte om någon i familjen kommer upp imorgon, skulle inte förvåna mig....Men hejdå och på återskrivande!:)

Tvätta in summertime

Hej!
Idag har jag tvättat, det var sjukt längesedan jag gjorde det sisst nu här uppe i Bollnäs. Så nu har jag massvis med rena kläder i gen riktigt gött! Sedan har jag varit på gymmet också, det gick bra känner att jag börjar få upp flåset lite mer igen, det är bra. Jag måste ju ha bra flås om jag vill bli bättre på att sjunga och sådant.

Det har varit ännu finare väder ute idag än igår. Solen har skinit och himmlen har varit nästan blå, lite moln men ändå fint. Blåst har det gjort lite, men det är fint. Man blir så glad av att det ä så fint väder ute. Man känner sig gladare bara av att solen kommer fram. Jag längtar så sjukt mycket till sommaren! <3

Jag har en sångläxa som jag tycker är svår, det är rätt så lätt text men den är liksom krånglig. Det är "Summertime" ur "Porgy & Bess". Som tur är så har jag 9 dagar kvar att öva på låten.

Just nu så sitter jag och kollar på facebook och pratar i telefon. Jag har väl inte så jättemycket mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande!:)



Detta är ett påskägg som jag fick på påsk förövrigt!:)



Och det här var vad som fanns i!:D (slut för längesedan)

Slappis milkalördag

Hej!
En rätt slapp lördag har det varit idag. Sov till ungefär halv elva, sen upp äta lång frukost och diska, gött. Sedan kom assistenten på fritiden och vi gick ned på stan för att kolla lite på tights och sådant sedan gick vi och handlde lite mjölk och gjrejer.

Idag har det varit väldigt fint väder ute tycker jag lite blåsigt, men samtidigt varmt med nästan helt blå himmel, det är så fint! Hoppas verkligen det kan hålla i sig för jag längtar så till sommaren!

Jag måste fixa Spotify eller något snart känner jag, får panik när jag inte kan lyssna så mycket jag vill på en del artister.

Förut när jag hade varit i köket och ätit och gick in i storarummet gissa vad som satt på min hand då? ETT KRYP! Så sjukt äckligt! Eftersom det var i storarummet gjorde det ännu äckligare. Jag blev ju lite rädd så jag vifftade ju bara bort det. Sen vet jag inte vart det tog vägen. Tänk om det lägger ägg! Fast det borde det inte göra, är nog inte så sannolikt som tur är. Jag blev ändå inte så rädd som jag brukar bli kände mig rätt trygg ändå, konstigt nog. Jag tror att det var en lite skalbagge av något slag så I hate beetles, hahaha!

Nu dricker jag te och käkar godis, sjukt gött! Jag älskar ju som sagt godis! Te också dessutom!
Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva för tillfället. Jo, igår fick jag en Milkachokladkaka av lillbrorsan på posten och ett brev skrivet i punktskrifft. Så fint gjort av honom! Och Milka som är så gott! Dock så ville jag inte äta upp chokladen nu eftersom den är väldigt ovanlig här i Sverige så jag tänkte spara den lite kanske till nästa helg. Låta den gotta till sig i kylen liksom. Nu så har jag nog ändå inte något mer att skriva, så hejdå och på återskrivande! :)



Candy! :D

Beatelibeatelig slappelislapp fredag

Tjenare!
Dagen idag började med morgonträning på gymmet. Gick bra, tycker att det har börjat gå väldigt bra på träningarna på siståne. Sen var det åka till skolan, missade bussen med någon minut så fick ringa till assistenten som fick komma och hämta mig. I skolan var det två engelska lektioner som gick väldigt snabbt, gött. Sen var det Svenska. Alla redovisade sina blogg-redovisningar idag. Vi hade fått en uppgift som gick ut på att vi i små grupper skulle hitta en blogg som vi ville nominera till något speciellt, i min grupps fall "årets sötaste blogg". Det var rätt kul. En del redovisningar var så otroligt kul!
Slutade redan två, sedan var det att dra hem och städa lite. Alltid lika gött på en fredag att göra lägenheten ren och fin inför helgen.

Sedan har jag tittat på TV och lyssnat på musik sen dess. Jag har haft en Beatles-dag idag så jag har bara lyssnat på massvis musik av dem.

Det var min dag, vad kan jag mer skriva? Har nog inte så mycket mer att skriva just nu. Hejdå och på återskrivande!:)



I love candy!:D

Slapp dag

Hej!
Igår i skolan var det repetitioner inför klassiska nästa vecka. Gick bra tycker jag. Bara för klassen jobbade så bra igår så fick vi ledigt idag. Så jag har inte varit i skolan idag, riktigt gött! Sov tolv ungefär och sedan åkte jag och tränade. Träningen gick riktigt bra idg, det är alltid kul när det känns bra!
Sedan har jag bara slappat. Det är så gött att bara ta det lugnt. Jag måste verkligen fixa Spotify-premium tror jag. Det är så sjukt störande att inte kunna lyssna på all musik (som man vill lyssna på) så mycket man kan.

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, så hejdå och på återskrivande!:)

Sovmorgon och några dagar i Gävle

Hej!
Nu har det hänt lite saker sen sist igen. I onsdags, torsdags och fredags så jobbade jag och några till teatrare i tvåan och trean som volontärer på teaterbiennalen i Gävle, Sveriges största teatermässa. Det var intressant och roligt att jobba som volontär, bra erfarenhet. På onsdagen såg vi bara på två föreställningar i Gävle så då jobbade vi inte.
      I torsdags jobbade vi lite mer, stod och svarade på frågor som folk hade till exempel var saker och ting var och så. Jag kunde verkligen svara på jättemycket då, eller inte. Sen bar vi lite stolar som de skulle ha på en fest på lördagen.
      I fredags kom jag dit lite tidigare än de andra så jag startade dagen med en kopp te, två koppar kaffe, en macka och några kakor. Smaskens! Alltid bra att börja dagen med en fika:). Sen fortsatte jag och en till att bära stolar, vi han bära klart alla stolar. Sen såg vi en två föreställningar i fredags också, var kul! Särskillt den vi såg på fredagskvällen som handlade om hur IKEA blev till, haha så otroligt kul! :D
     I lördags var det bara en föreställning att se, en riktigt hemsk en också.
     I Söndags såg vi två föreställningar den första var sjukt seg och lite rörig, hade ingen riktig handling och den andra var lite mer rolig och hade lite mer budskap liksom.

Ja, det var verkligen en riktigt intressant och rolig vecka! Blev verkligen sjukt trött efteråt!

Idag hade dem andra nationellt prov i Matte B så jag fick sovmorgon! Så otroligt gött, började tolv! Sen var det klassiska rep, vilket gick bra. Kännde mig dock inte i världens bästa dansform, men får hoppas det går bättre imorgon!

Nu had jag nog inte så mycket mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande!:)


Längsedan idag igen

Hej!
Nu har jag inte skrivit på ett tag igen! Jag skrev värsta långa blogginlägget i Torsdags, men när jag skulle publicera det så la nätet av, så sjukt störande!

Ja, vad har hänt då sen sist. Jag har haft påsklov, vilket var helt okej, förutom att jag fick sjukt ont i halsen. Så gött med lov i alla fall! Det är så kul att komma hem och träffa folk där hemma i Tibro och så. Jag längtar till sommarlovet, det är ju inte så långt kvar nu! Fast först längtar jag till kristihimmelsfärd för då ska jag åka till Kim<3. Så sjukt nice!

Idag fick jag sluta tidigt fick sluta redan efter lunch. Jag började nio. Så att det blev en väldigt kort skoldag idag, riktigt gött! Jag orkar inte skriva allt som jag skrev i Torsdags så det får bli ett lite kort inlägg det här, haha.

En till sak som jag gjorde på påsklovet var att vara med Angelica Welleman som jag inte varit med på ungefär fem år. Ja, och vi konstaterade att vi hade utrotat en djurart nämligen "Frandwellhajarna" Stackars dem, de är döda. Så döda, det är synd om dem, hahaha. Vi fikade även på systeryster och var hemma hos mig och sjöng singstar. Kan inte förstå hur hon kunde vinna med 9-6. Morrrr. Jaja, kul i alla fall. Tänk att det typ första vi gjorde efter att inte ha träffats på så länge var att skriva en låt, dessutom utanför en kyrka. Bra plats liksom eftersom ingen av oss tror på gud ;D.

Har gått mer än en vecka i skolan nu efter lovet och det är sjukt mycket plugg och sjukt mycket att göra, det är inte riktig klokt hur det kan vara så mycket! Ändå pluggar jag inte så mycket som jag borde, jag är lat! I'm only sleeping!
Gött i alla fall att resten av veckan kommer att tillbringas i Gävle (dagtid i alla fall) på teaterbienalen. Sveriges största teaternågonting. På Torsdag måste jag dock till skolan och göra nationellt prov i Engelska, sjukt drygt.

Nej, nu ska jag nog göra något annat, kanske plugga vore en bra idé kanske. Hejdå och på återskrivande!:)

Two good songs :)




Måste säga att den här låten är så sjukt otroligt bra! Även musikvideon! Sjukt bra!



 Minnen! <3333

RSS 2.0