Usch, vad tråkigt!

Hej!
Det är nästan ingen som läser min blogg. Usch vad tråkigt....Imorgon är det fredag i alla fall, det känns väldigt bra att veckorna går så fort tycker jag. Måste nog stänga av datorn nu tror jag, så hejdå och på återskrivande!:)

Balett och Beatles

Hej!
Har varit i skolan och dansat balett idag. Det var kul faktiskt, intressant i alla fall. Fast jag gjorde nog en hel del fel, men aja det är bara att träna. Vi ska nog göra någon slags klasskoreografi till den klassiska musikalen "Förklädd gud" som vi ska ha senare i vår. Fast det blir mest kör och sådant så det är nog mer som en köruppstättning tror jag. Efter dansen så hade vi kör, då vi övade lite låtar till klassiska. Min favoritlåt är lätt "Ut i vår hage" den är så rolig att sjunga tycker jag! Sen var det gemu, inte lika kul faktiskt....Och nu sitter jag här hemma och ska snart packa för att åka till träningen.
     Seriöst jag kan verkligen få dille på en del låtar, jag kan bara inte sluta lyssna på dem så jag kan sitta och lyssna på till exempel "Yesterday" eller "A day in the life" jättemånga gånger på rad. Det är just det att en del toner är så vackra, det är helt sjukt. Hur kan man egentligen göra så otroligt bra låtar, eller åtminstonde intressanta. "A day in the life" är bra, men det finns många låtar som är bättre, fast den är väldigt intressant. Jag tycker att texter till låtar kan vara mycket intressant också. Hur man liksom har byggt upp låten och allt det där. Jag kom på nu att "Hey Jude" med The Beatles är väldigt bra också (bara för att jag lyssnar på den just nu, haha). Erik Grönvall har gjort en jättebra cover på just den låten förövrigt tycker jag. Nog bästa covern på en Beatles-låt som har gjorts tycker jag. Jag har även kommit på att Malena Ernman är rätt bra. Fast det kan bero på att jag har sångläxa på en låt som hon sjunger. Tyvärr så är det en väldigt svår låt, men det är klart det är alltid bra med utmaningar! Det är en extra utmaning när man ska sjunga på Svenska. Jag är bättre på att sjunga på Engelska det är liksom lättare att forma orden. "All You Need Is Love" är också en fin låt förövrigt. Jag lyssnar på skivan "Love" av The Beatles. (Skivan är utgiven i nutid). Det är massvis ihopmixade Beatles-låtar på den. Det är väldigt intressant att lyssna på faktiskt. Föresten jag har läst ut den förut så jättesvåra boken som vi fick på Engelskan "The Giver". Den var inte så svår trots allt när man hade kommit in i historien lite mer. Den var till och med riktigt bra, när man förstod lite mer vad den handlade om. Lite sorglig var den allt också. 
     Det här blev visst ett väldigt långt blogginlägg för att vara mig. Brukar ju inte orka skriva så långa. Jag vet inte, men kanske är det så att folk tycker att bloggen blir mer intressant med lite längre inlägg, så jag ska nog försöka skriva lite längre. Fast nu kommer jag faktiskt inte på något mer att skriva för närvarandet. Så hejdå och på återskrivande!:) 

Vet inte

Hej!
Gör inte så mycket, sitter mest här och kollar runt på facebook. Idag har det varit en helt okej dag. Har bland annat haft teater i några timmar. Det var kul som vanligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer..., men alltså näe....Har nog inget mer att skriva, så hejdå och på återskrivande!:)

Pigg, svårt

Hej!
Denna måndag har varit rätt så bra faktiskt, inte allt för trött i alla fall vilket jag i vanliga fall brukar vara på Måndagar. Jag fick en jättesvår sångläxa idag, "Koppången" heter den. Eller ja, en utmaning är det i alla fall kan man lugnt säga. Sedan fick jag "Sound Of Music" ockå och den är ju lite lättare i alla fall. Nu orkar jag inte skriva mer just nu, men hejdå och på återskrivande!:)

Trött........

Såg reprisen på gårdagens dokumentär förut, så sjukt bra idag också! Man blir så glad. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kikar runt på facebook lite. Snart blir det att titta på "Solsidan". Det är ett väldigt bra TV-program tycker jag. Efter det blir det nog att gå och lägga sig, jag är så sjukt trött. Nu har jag nog inget mer att skriva för tillfället, så hejdå och på återskrivande!:)


Asså shiiiiit, glädje!

Hej!
Asså shiiit, gårdagens glädje sitter fortfarande i sig. Tänk att ett TV-program kan göra en så glad! Nu blir det snart att gå och gymma. Det är ju bra att träna så. Förövrigt så hoppas jag att en dröm som jag drömde i natt är en sanndröm. Det vore nice faktiskt. Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande!:)

Så otroligt sjukt bra!!!!

Har nyss sett på världens bästa TV-program. Dokumentären var så sjukt bra. Måste vara det vackraste jag sett på TV. Seriöst så sjukt bra, alltså seriöst så vackert! Jag vet inte vad jag ska säga jag finner inte ord för det.... Så fint. Det var så intressant att se hur de spelade in på riktigt, även om jag redan visste en del.... Så otroligt fint! Så otroligt bra! <3<3

Så vackert!

Hej!
Skulle bara skriva och säga att världens vackraste låt just nu är "Yesterday" av The Beatles. Man gråter verkligen när man hör den. En annan vacker låt är "Here today" av Paul McCartney. Så sjukt fina låtar helt seriöst.
     Snart ska jag titta på TV, ska se en dokumentär om hur albumet "Imagine" av John Lennon blev till. Ska bli mycket intressant.
     Seriöst idag har det inte funnits mycket att göra, har pluggat och lyssnat på musik mest. Har även försökt ta ut akord på en låt som jag ska sjunga i skolan på en pjäs. Det går inte så bra... Men aja det löser sig väl. 
Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande!:)

Har tråkigt....


 Här är en låt av The Beatles som heter Within you Without you. Väldigt intressant låt.

Låt


Bra låt


Bra låt

Reklam och Godis

Sitter och tittar på Let's dance. Det är så störande att det är reklam hela tiden tycker jag. Det hinner ju knappt hända något innan det är reklam igen. Dessutom är reklam jobbigt. Så många underviktiga människor, usch nästan så att man tycker synd om dem, haha. Jag har kommit på att hallonchips är gott. Inte för många, men några stycken sådär. Även om jag inte ska spela den rollen i teatern (som vi ska göra i skolan snart) som äter hallonchips hela tiden, blev jag så nyfiken på hur det smakade, så jag var bara tvungen att prova att göra några. Jag har tröttnat på After Eight. Förut tyckte jag att det var jättegott, men nu har jag förätit mig på det så det är inte så gott längre. Jag har sådär härligt mycket godis hemma. Fast jag såklart inte allt på en gång det måste ju räcka till nästa, nästa och nästa helg också. Nej, men den som spar den har, det är så sant. Nej, nu ska jag väl gå tillbaka och titta på TV:n.


Tråkigt....

Hej!
Sitter i skolan och försöker plugga Engelska. Det är drygt när man får sådana där svåra ord som man aldrig hört förut. Dessutom så måste vi läsa en jättesvår bok som heter The Giver. Det är inte speciellt kul. Sedan har vi dubbelpass i Svenska också vilket är roligare än Engelskan för tillfället. Vi håller på med literatur från olika tidsepoker. Jag längtar tills vi har slutat fördå är det helg igen. Veckorna går rätt så fort egentligen, men samtidigt väldigt långsamt. En sak som är väldigt bra idag är att det åtminstone är fint väder ute. Blå himmel och sol. Det är så otroligt fint. Blå himmel är så otroligt vackert tycker jag. Nej, nu måste jag nog fortsätta att jobba, så hejdå och på återskrivande!:)

Fredag imorgon!


Hej!
Idag var det en sådan där kort och bra skoldag. Slutade redan klockan 12. Sen åkte jag hem för att sedan åka till träningen. Det gick bra att träna idag också! Känner att jag börjar komma i form nu igen efter julen. Sen satte jag mig vid datorn och försökte skriva lite noter till min nya låt "Om du känner så". Noter är inte riktigt min grej, men det är ju så när man spelar på gehör. Aja, i alla fall så kom jag en liten bit, typ refrängen. Kollade TV efter det, och nu sitter jag här. Haha, jag kom just på att en del Abba-låtar kan vara väldigt bra ibland, man känner liksom igen sig lite. I alla fall imorgon är det Engelska och Svenska i skolan vilket är rätt kul. Det tråkiga är att vi läser en sjukt svår bok på Engelskan som man inte förstår så mycket av. Fast det är väl bara att försöka förstå. Imorgon är det äntligen Fredag igen! Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu, så Hejdå och på återskrivande!:)


Bilder

Jag skulle vilja spela upp Hairspray igen...Det var Så kul och jag gillar min roll's look.Jag skulle vilja ha choklad, helt seriöst.


Några dagar sedan....

Hej!
Nu var det några dagar sedan jag skrev igen....
Idag var det dans, kör och gemuprov i skolan. Fick Godkännt på provet också så det är ju bra. Sedan har jag varit och tränat. Sedan hr jag inte gjort så mycket, tittat på TV. Sen har jag snackat lite tele också.<33 
Nu sitter jag här och lyssnar på Spotify. Jag gillar verkligen att tolka låttexter ibland, det kan vara mycket intressant! Snart ska jag väl gå och lägga mig, det är ju skola imorgon också, inte så lång dag, men ändå. Näe nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, så hejdå och på återskrivande!:)

Kryp :(

Hej!
Måste bara säga att jag fullständigt hatar kryp! Alla former av kryp: Flugor, spindlar, myggor, silverfiskar, allt som har med kryp att göra. Jag skulle öppna sockerburken och mjölpåsen imorse för att jag skulle göra frukost och gissa vad som var där i? Kryp! Jättestora, ett satt på locket på sockerburken och det var så otroligt äckligt! Kryp är absolut inte mitt favorit djur. Så jag fick slänga massvis ur skafferiet med stor försiktighet, är stolt över mig själv för att jag kunde ta i påsarna och det där och slänga det. Bra gjort av mig tycker jag! Usch.
     Nu blir det snart att gå och gymma, måste ju träna för att komma lite mer i form. Efter det tror jag att det blir att göra lite köttfärssås och passta. Nu när jag har lärt mig hur man gör så ska man ju passa på att laga sådan mat som man kan laga, haha. Näe nu är det nog bäst att jag går så att jag kommer hem snart igen. Hejdå och på återskrivande! :)


Vackert!

Sitter och lyssnar på en så sjukt vacker låt just nu. Det är "While My Guitar Gently Weeps" med Beatles. Fast det är med akustisk gitarr istället för elgitarr, den är så sjukt fin. Den vanliga versionen är såklart också bra! Det är en så otroligt känslosam och vacker låt. Den ger verkligen speciella kännslor när man lyssnar på den. Jag fick skivan "Love" i Fredags, och det var där som den "akustiska versionen" var med på. Så otroligt fint. Sen så har jag förälskat mig i en ton som John Lennon gör ungefär i mitten av "A Day In The Life". Jag är seriöst förälskad i John Lennon's och George Harrison's röster! Jag älskar även George's gitarr-spel så otroligt snyggt! Förövrigt så har jag även upptäckt att Spansk musik kan vara bra, det är en ny sida av mig känner jag.  
     Nu sitter jag här och chattar med lite folk och lyssnar på underbar musik då!
Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu tror jag så hejdå och på återskrivande!:)

Nu var det några dagar sedan...igen

Hej!
Nu har jag inte skrivit på några dagar. Det har inte hänt så mycket, bara jobbigt med en del folk. Jag kan inte förstå varför en del är så dumma på mig hela tiden. Istället för att de ska skicka elaka sms där de kräver svar på en del saker så kunde de ju bara skicka vänliga sms. Då kanske jag skulle svara också. Jag orkar inte med dem! Nu sitter jag i alla fall här och försöker skriva lite låtar som vanligt. Jag kom på en på Svenska! Otroligt för att vara mig! Näe, men den blev faktiskt bra säger vi. Näe, men usch vad jag är trött. Sov sjukt länge idag också, och sen har jag bara tittat på film och skrivit då. Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva just nu.
Så hejdå och på återskrivande!:)

Bollnäs igen:)

Hej!
Imorgon börjar skolan igen då. Resan till Bollnäs gick väldigt fort idag. Det tog bara ungefär fem och en halv timme, då stannade vi även två gånger. Nu håller jag på att packa upp alla väskor och sådant. Man vill ju komma i ordning så fort som möjligt. Det känns lite sådär att gå till skolan imorgon. Jag vill ju ha längre jullov! Man får väl tenka att det bara är sju veckor kvar till sportlovet. Det är något possitivt. Jag hoppas att våren kommer snart, känner att man behöver se solen mer än vad man gör.
     Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva, så hejdå och på återskrivande!:)

Slut på jullovet

Hej!
Jaha, nu är det sista dagen på jullovet imorgon rä det skola igen. Idag blir det att åka hem till Bollnäs vilket både känns dåligt och bra. Jobbigt för att det är rätt skönt att vara hemma i Tibro och slippa diska och sådant. Och bra för att man kan komma igång med träningen och sådant lite mer igen. Jag måste verkligen börja springa och sådant mer för jag har sjukt dålig kondition nu efter jul. Det märks verkligen när man till exempel sjunger att man måste ha bättre kondition. Så det ska bli gött.
     Nu sitter jag här och chattar med lite folk och kollar runt på facebook. Ska väl snart gå och lägga mig så att man kan gå tillbaka någorlunda till den normala dygnsrytmen igen.
     Nu har jag inte så mycket mer att skriva, så hejdå och på återskrivande!:)

Rubrik:

Hej!
Har varit och klippt mig och färgat håret idag, blev bättre änn förra gången faktiskt. Sen så har jag varit i stan och shoppat och handlat. Nu är jag trött.
     Önskar allt kunnde kännas bra igen.
Hejdå och på återskrivande!

Visst stämmer det.

Jag kom på en sak nu som jag i och för sig har kommit på för längesen, men visst är det så att när saker och ting sker så stämmer en del låtar in så sjukt bra i just den situationen man är i. Man får liksom låten på hjärnan till och med, det är helt otroligt. 
     På återskrivande!:)


Trött....

Hej!
Har varit och tränat i Karlsborg idag, det var rätt så många dagar sedan jag tränade sisst så var rätt så seg. Sen har jag mest tagit det lugnt.
     En sak som jag blir väldigt trött på är när folk snackar skit. Alltså jag hatar verkligen när folk ska gå runt och hata en fast det enda man har gjort är att varit starkare än de andra och sagt ifrån när saker och ting inte är rätt. Varför ska man få skit för att man gör rätt saker här i livet? Det kan man verkligen undra. Jag blir bara så sjukt trött. Inte blir det bättre för att bra kompisar som man fortfarande är vän med blir vän med sådana som man typ hatar. Jag vet att hatar är ett starkt ord, men det är som det är när man är irriterad på folk. Blir i vilket fall väldigt trött.
     Nu ska jag nog snart gå och titta på en film tror jag och bara ta det lugnt. Trädet behöver löv känner jag.
Hejdå och på återskrivande!:)

Första dagen på det nya året!

Hej!
Idag har varit en väldigt slapp dag. Har mest suttit vid datorn, spelat gittar, läst och sjungt. Det är gött med slappa dagar. Jullovet är ju till för att man ska ta det lugnt. Jag ser inte fram imot när jag måste göra min hemtena i Matte. Det är så typiskt när man har skolarbete att göra på lovet. Dessutom skulle jag behöva plugga text till teatern. Ja, det brukar ju ordna sig om man bara tar det lugnt. Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu denna lugna dag.
     Hejdå och på återskrivande!:)

Gott Nytt År!!:D

Hej!
Nu var det verkligen längesedan jag skrev! Idag är det första dagen på det nya året. Det känns väl bra. Hoppas att 2011 blir minst lika bra som 2010! Nyårsafton var trevlig. God mat, godis och Sing star det är gött det! :D Första dagen på året vad kan man hitta på då? Det blir nog att sitta uppe en bra stund till tror jag. Sitter och chattar och sjunger här, det är trevligt! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Gott Nytt År! Gott Nytt Jul och God Ny År xD Hejdå och på återskrivande!:)

RSS 2.0