Min födelsedag

Idag är det min födelsedag. Det betyder såklart att jag föddes denna dag. 03.13 om man ska vara exakt. Här nedan tänke jag skriva en liten lista på saker som hr hänt denna dag under åren. Både bra och dåliga saker.

1912 - Det första fallskärmshoppet från ett flygplan genomfördes.

1922 – Egypten blir självständigt.

1930 – Arne Weise föds.

1935 – Nylon upptäcks.

1944 - Colin Nutley föds.

1986 – Olof Palme mördas.

1993 – Whitney Houstons I will always love you låg etta på den Amerikanska topplistan.

1993 – Jag föddes.

Här nedan kommer lite bilder från min födelsedag i år! :)

 
Jag fick godis av bästa kusinen <3


 
Nej, men titta vad man kan hitta i skåpen!;)


 
Mina pressenter som jag fick! :)


 
Jag fick en glasstårta som låg längst ner i frysen! :)



Den var jättegod! Det var min favoritsmak också! :)


 
Jag :)


Lycka

Lycka för mig är mycket. Till exempel kan det vara födelsedagar och andra firardagar eller högtider. När man träffar någon man inte träffat på länge. När jag är på Sikar och andra läger då är man lycklig. Man får sådan livsglädje när man är som lyckligast.

Lycka kan även vara om man har gjort något bra till exempel uppträda med någon svår dans eller sång eller något liknande eller när man klarar av att sminka sig med fetsmink och sådana grejer. När man upptäcker att man faktiskt kan sy riktigt bra på eson. När man kommer på en ny låt. Eller om man känner sig allmänt glad.

En del dagar kan vara så lyckliga så att man bara känner att ingenting kan få en att bli ledsen. Sådana dagar fulkommligt älskar jag<3. Tänk om alla dagar kunde vara sådana.

 
En bild från Sikar <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Kärlek

För mig är kärlek något viktigt. Det tror jag förästen att det är för alla. Alla behöver ju kärlek på ett eller annat sätt för att överleva. Det är nog den viktigaste kännslan som finns tror jag.

Det finns så otroligt många typer av kärlek. Kärlek till familj och släkt, vänner, husdjur, naturen, världen, musiken, någon man gillar. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Kärlek är något mycket vackert. Fast jag tror den kan vara smärtsam också.

Själva ordet kärlek är ändå rätt konstigt i Svenska språket tycker jag. Om man delar upp ordet kärlek så blir det ju kär och lek. Alltså en kär lek. Ja, det är ju fortfarande ett vackert ord. Fast jag föredrar mer det engelska ordet för kärlek som är "Love" för er som inte visste det.

Jag undrar om det är så i livet att man verkligen kan bli riktigt förälskad i någon mer än en gång. Jag tror att man kan bli kär väldigt många gånger. Fast jag vet inte om man verkligen kan älska någon mer än sig själv flera gånger. Det är svårt det där.

"All You Need Is Love" är en sjukt bra låt av The Beatles. Alla behöver ju kärlek det är ju sant. En annan bra låt om kärlek är "Love" av John Lennon. Det finns så sjukt mycket bra låtar om det.


Min kärlek till The Beatles

Jag tror att jag alltid på något sätt har dragits till 60-tals musik. Visst jag har haft massvis med Idoler som absolut inte varit 60-tal, som till exempel Emilia, Carola och Lena Ph. Fast jag har alltid kännt den dära kännslan som är så sjukt härlig när man hör en gammal låt. Den där typiska 60-talskännslan. 
 
Första gången som jag kommer ihåg att jag hört talas om The Beatles var 2005 eller 2006 när det var någon låt som var med i melodifestivalen som mamma och pappa tyckte lät som en Beatleslåt. Jag har säkert hört talas om Beatles före det också, men jag kommer inte ihåg det. I alla fall när de sa att det lät som en Beatleslåt blev jag jätte generad, jag vet inte varför, men aja.

Då jag verkligen blev riktigt förälskad i The Beatles musik var dock först i sjuan då vi hade musik och musikläraren spelade en låt av dem för klassen och berättade lite om dem. Det var "She Loves You" som vi fick höra dock inte hela, men det lilla som jag hörde räckte för att jag verkligen skulle tycka att det var sjukt bra. Nu långt efter sjuan vet jag att jag faktiskt har hört Beatleslåtar före "She Loves You" också. Som till exempel "Come Together" som var med på en folksamreklam någon gång runnt 2006 någonstans. Det känns även som om jag har hört fler tidigare. Det känns som om man har kännt deras musik längre än vad man faktiskt har gjort.

I alla fall någon gång i åttan visade storebrorsan några videoklipp på Youtube för mig det var nog "Let It Be" och "Imagine" och även "Blackbird" om jag inte minns fel. Visst Imagine är ingen Beatleslåt, men ändå. Jag blev jättegenerad. Jag vågade ju inte lyssna på Beatles själv. Jag var så rädd för vad alla skulle säga om jag började lyssna på sådan musik som var så gammal. Jag repitade i alla fall Imagine någon gång kommer jag ihåg. Sen kunnde jag bara inte lyssna mer.
Tänk att jag kunnde skämmas så mycket för vad jag tyckte då! Det skulle aldrig hända nu, helt seriöst.

Jag tror att det var Oboj nummer 6 2009 som innehöll en Beatles låt det var "Yesterday". Föresten för er som inte vet så är Oboj en CD-tidning för människor med nedsatt syn. I alla fall jag lyssnade säkert på "Yesterday" typ 30 gånger i rad. Det var helt underbart att den låten var med. Jag lyssnade dock i hörlurar och kollade dörren till mitt rum flera gånger så att den säkert var stängd. Haha, usch vad mesig jag var då!

Jag satt jätteofta och tittade på Beatles låttexter på nätet. Det kändes liksom som om jag blev bättre på att sjunga själv om jag hade läst någon utav deras texter. Jag lärde mig själva texterna helt otroligt snabbt i allla fall, men melodierna kunde jag såklart inte eftersom jag inte lyssnade på låtarna.

När jag började gymnasiet här uppe i Bollnäs så sjöng vi "Imagine" på kören och jag hade ju bara hört den två gånger i mitt liv för flera år sedan. Fast så fort jag läste texten så visste jag. Shit, det är ju Imagine av John Lennon. Jag blev så glad. Och min körfröken var jätterolig nästan alla i klassen sjöng fel på efter första versen då man ska sjunga aha aaa typ, och nästan alla sjöng you ho ooo eller vad det är man sjunger. Jag kan inte skriva det. Haha! Hon sa i alla fall i fallset: "Näe, näe det kommer inte för än i andra versen!" Jag tror hon sa typ så. Det var så sjukt kul!

I Oktober 2009 fick jag en till Assistent som hette likadant som den första assistenten som jag redan hade haft ett tag. Det var kul att de hette likadant tycker jag, haha! I alla fall hon liksom stormade in i min lägenhet och sjöng på "Don't Let Me Down" och som jag minns det så förstod jag att det var en Beatleslåt, men jag hade inte hört den, men det hördes liksom att det var en sådan låt. Sedan spelade hon upp den på Youtube. Hon spelade även en massa mer låtar på Youtube. Det lös verkligen upp den dagen! Och sen dess har jag lyssnat på Beatles låtar hela tiden i stort sett.

Ett tag senare så hade Assistent E2 fått några Beatlesskivor av någon släkting och hon sa att hon kunde rippa in dem i datorn och sedan till sin mobil och sedan så kunde hon skicka dem till mig. Första överföringen från hennes mobil till min mobil av en låt blev dock en besvikelse det var "Here Comes The Sun". Den funkade nämligen inte på min mobil på grund av att min gamla mobil bara kunde spela upp Mp3 låtar, detta var WMA. Snacka om att jag blev besviken. Ett tag senare så skickade hon i alla fall alla låtar på msn och med hjälp av ett formatändringsprogram i datorn så kunde jag föra över dem till min mobil och lyssna på dem. Då blev jag så otroligt glad!
Ett tag senare skaffade jag en ny mobil och sedan dess har det inte varit något problem med formaten på låtar som folk skickar till mig via mobilen.

Sedan dess har jag alltså i stort sett jämnt lyssnat på Beatles låtar. Jag lyssnar på dem när jag är på i stort sett på vilket humör som hellst. Ledsen, glad, ja vad som hällst. Ett tag senare kunde jag även visa mamma och pappa att jag faktiskt gillade Beatles musik.

Nu så har jag både en tavla på Beatles som hänger på väggen i mitt rum. Jag har även en tröja med Beatles på.

Idag är det förövrigt George Harrison's (som var med i The Beatles) födelsedag. Om man ska tro sidan där det står när kända personer fyller år. På andra sidor kan det ibland stå att det är 24 Februari. Fast jag tror att jag litar mer på känndissidan faktiskt att det är 25 Februari. Jag kan i stort sett allt om Beatles, men jag orkar inte skriva det här och nu. Det får bli en annan gång i så fall att jag skriver lite fakta om dem här på bloggen annars kan ni ju kolla själva på Wikipedia eller något. Wikipedia är dock inte världens bästa sökmotor, men det har blivit mycket bättre och mycket säkrare än vad det har varit innan så det är ju verkligen jättebrabra!

Sammanfattningsvis med den här lilla texten jag har skrivit här på bloggen så vill jag säga att jag alltid sedan jag först hörde Beatles musik har älskat deras musik, och jag äslar verkligen dem och kommer alltid att göra det!<3 Punkt slut.

Här nedan är min absolut favoritlåt av dem just nu! "I'm Only Sleeping"


Jag och musik

Musik har alltid varit väldigt speciellt för mig. Så länge jag kommer ihåg så har jag alltid sjungt och lyssnat på musik. Många musikstilar har även paserat under åren, men vanligast har nog pop och rock varit.
Jag anser att det är viktigt med musik för både kropp och själ. Man blir kan bli glad, ledsen, uttrycka sin ångest med musik, dansa kan man också göra! Vad vore dans utan musik? Det är så fint.

När jag är ledsen brukar jag alltid lyssna på glada låtar speciellt av John Lennon eller The Beatles, de har så mycket glädje i sin musik. När jag är glad kan jag lyssna på lite vad som hällst.
Fast även om jag lyssnar på glad musik när jag är ledsen så funkar det inte alltid ibland kan man bli ännu ledsnare då, bara för att det är så mycket glädje. Fast oftast så blir man glad, de stunderna jag inte blir det brukar jag sjunga själv istället eller skriva en låt för att få ur mig det ledsna lite.

Jag skriver lite låtar, hur bra de är vet jag inte, men jag tror att de kan vara hyffsat bra. Jag är dock inte så bra på noter, det är nog att jag inte har fått lära mig det från början och för att jag inte kan spela efter noter eftersom jag inte ser dem. Jag försöke ändå så gott jag kan att lära mig så mycket jag kan om noter. Det är kul att kunna mycket om musik både teoretiskt och praktiskt.

På friidrottsträningarna brukar jag alltid ha någon låt på hjärnan (det kan vara vad som hellst för låt) och då brukar jag springa mycket fortare och lättare. Det är liskom tackten som gör det.

Tackten som bildar musik finns nästan överallt. Överallt finns musiken även om det inte riktigt är musik. Jag skulle nog aldrig kunna överleva om jag inte fick lyssna på musik, sjunga eller spela gitarr eller piano.
Jag är bäst!!!!           Jag är bäst!!!!
Beskrivning          



30 dagars bloggämnen ;)

Hej!
Nu tänkte jag från och med imorgon och 30 dagar framöver skriva om speciella ämnen varje dag. Får se om jag klarar det haha! ;) Här kommer en lista på vad jag tänkte skriva om:).

1. Jag och musik
2. Min kärlek till The Beatles
3. Kärlek
4. Lycka
5. Min födelsedag
6. Sorg
7. Siffror
8. 8 bästa låtarna just nu
9. 24 bilder på mig
10. Bra filmer som jag gillar
11. Bra böcker som jag gillar
12. Min första idol
13. Förändring eller inte förändring på saker och ting
14. Väder
15. Drömmar
16. Själen
17. Jag och teater
18. Jag och dans
19. Jag och design
20. Jag och Piano och Gitarr
21. Zorro
22. Smink och kläder
23. Godis
24. Mat som jag gillar
25. Lite saker som jag stör mig på
26. TV-program som jag brukar se
27. Den finaste bilden på mig
28. Min framtid
29. Mina favorit färger
30. Jag älskar dig på alla språk jag kan "Säga" Jag älskar dig på

Ståligt nylonigt svenskaprov

Hej!
Igår var det en jättebra dag! För det första fick jag sovmorgon. Sedan så fick jag och alla andra i klassen lov av engelskaläraren att lämna in frågorna till "The Giver" på måndag istället. Jag blev så glad. Sedan på Svenskan så fick jag reda på att Svenskaprovet tydligen var nästa Fredag. Jag blev så otroligt glad så att det inte är riktigt klokt! När jag kom hem igår tog jag det mest lugnt och pluggade lite. Tittade ovanligt mycket på Let's dance igår också. Det har blivit så på sissta tiden att jag liksom inte har orkat sitta och titta på TV. Fast igår blev det rätt så mycket TV-tittande. Sen pratade jag lite i tele<3.
Idag så gick jag upp rätt tidigt, redan klockan 11.20, tidigt för att vara helg. Nej, men det är bra att gå upp så att man kan få lite gjort. Nu har jag redan läst massvis sidor med punkt och snart blir det nog att plugga Engelska min engelskalärare är otrolig han gav oss en till lexa igår. Så nu har jag två två engelska-lexor tills på måndag, sånglexa och Svenskaprov tills på nästa Fredag. När jag tänker efter så kanske det vore bäst att börja skriva på danshistorie-provet snart också. Igår fick vi tillbaka våra musikal-artiklar på svenskan som vi skrev i höstas. Jag fick VG, det var jättekul! Det är alltid kul när man får höga betyg. Förövrigt så är det bara 9 dagar kvar tills jag fyller 18 tänkt det! 9 dagar bara.
Jag måste säga att jag verkligen älskar ljudet från en nystämd gtarr. Jag stämde en stålsträngad gitarr jag fick låna i Tisdags. Det är mycket lättare att spela på stålsträngad än nylonsträngad faktiskt. Jag har dessutom börjat lära mig att spela med axelband så att man kan stå upp och spela. Det är kul. Jag skulle behöva tips om vad jag ska sjunga på musikcafét vi ska ha i skolan. Någon som har något förslag på en bra låt? Jag föredrar Engelska låtar, men Svenska går rätt bra också. Jag känner att jag verkligen har börjat utvecklas mer i både gitarrspelandet nu och i sången. Dock inte så mycket i piano, men det är svårt. Ändå så har piano ett lättare system än gitarr, när det gäller hur man ska höja och sänka toner och sådant. Jag har dessutom kommit på att jag är jättebra på F-klaven. Jag fattar jättesnabbt hur noterna ska sitta när jag satte in noter i till en låt på Sibelius i Torsdags. Är det förästen någon som kan förklara varför man ska sätta in kommatecken efter en sägelsesatts i svenskan?
Jag har kommit på att ost på kneckemackor är sjukt gott! Jag åt jättemånga kneckemackor med ost till frukost så sjukt gott. Jaa, vad ska man mer berätta hmmm...Nej, jag får nog ta och plugga lite snart. Så hejdå och på återskrivande! :)




Ordlös sång

Hej!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...Jag orkar inte skriva egentligen, men ändå vill jag skriva något. Jag längtar till sportlovet då jag kan ta det lugnt. Det är så sjukt mycket just nu överallt. Sjukt mycket plugg. Jag orkar bara inte med det just nu. Har sjukt många Engelska frågor tills på Fredag och sen har jag Svenskaprov på Fredag också som jag inte kan ett dugg av. Plus att jag har en sjukt svår sångläxa som jag inte kan öva på eftersom jag har ont i halsen. Och plus att jag är sjukt trött och jag har ett dansprov att skriva. Och plus att jag inte vet vad jag ska sjunga för låt på musikcafét i skolan. Jag vill så gärna sjunga något för det är så kul, men jag vet inte vad. Usch, vad jag klagar på allt, men ibland får man göra det tycker jag. Jag har förövrigt lär mig "Yesterday" på gitarr. Nu har nog inget mer att skriva just nu tror jag inte, så hejdå och på återskrivande! :)

Glad Alla Hjärtans Dag! :) <3


Idag är/har det varit Alla hjärtans dag, och vad är inte mer passande på alla hjärtans dag än att lyssna på Beatles. Kärlekens grupp. De hade verkligen ett så vackert budskap med de flesta av sina låtar. Denna låten ovan är en av mina favoriter just nu.:) <3

Skrattretande mello

Hej!
Idag har jag mest slappat och pluggat. Har även sett på melodifestivalen nu ikväll. Jag tyckte att en del låtar var bra, men jag har hört bättre. Jag tycker att "Ge mig en spanior" var sämst, haha. Näe, men lite kul fast inte en särskillt bra låt. Ofta man ställer upp i melodifestivalen med sådana låtar som den och som till exempel "Elektrisk". Jaja, nu sitter jag här och kollar lite på Youtube och facebook. Slappar. Jag stör mig på att ha ont i halsen, för då kan jag inte öva på min sångläxa. Jag måste öva på min läxa. Förövrigt så är jag sugen på Choklad och godis. Skulle vara så sjukt gött. Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande! :) 

Störande nyckel

Hej!
Nu har man kommit hem från skolan då och pappa har börjat att åka hem mot Tibro. Idag i skolan var det först två timmars kulturhistoria. Vi tittade på lite filmer om balett i olika tidsepoker, det var intresant! Sen var det Sibelius, vilket gick rätt så seg. Jag blir så trött, men det är ju väldigt ansträngande också! Jag stör fortfarande för det där som hände igår me dnycklarna. Samtidigt så var det ju igår, det är över. Det är bara svårt att komma över det. Visst det hade varit jättekul att byta om igår, men det jag stör mig mest på är att jag hade fixat med mina grejer så många timmar och sen var allt jobb i onödan, så sjukt störande! Ett plus är ändå att jag har lärt mig att hitta lite bättre i klädfrådet och i kullvertarna. Nu blir det snart att åka på träning, rätt drygt fast det är ju bra att träna. Är så sjukt trött idag så att det inte är riktigt klokt. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva just nu, men kanske skriver senare om jag kommer på något. Hejdå och på återskrivande! :)

Ingen nyckel, klavar och balett

Hej!
Idag var det balett på dansen vilket var roligt! Gjorde en massa teknikövningar och sådant och hopp. Kul! Sen var det jobb inför musikcafét vilket även det var kul, jag fixade smycken och sådant till min klänning. Musiklära var efter det. Det var intressant att arbeta lite mer med F-klavar tycker jag faktiskt. Vi arbetade bara med att sätta in Dur-akord i G och F-skalor idag, nästa vecka ska vi börja med moll-akord. Efter det åkte jag hem för att sedan åka på friidrottsträningen som gick bra även idag. När det var dags för musikcafét hände en så sjukt störande sak! Jag hade låst in mina grejer jag skulle ha på eson för att en massa andra gjorde det innan vi slutade, sen så hade ingen nyckeln till eson nu på kvällen och jag kom inte in. Snacka om att jag blev sur. Eller sur är nog inte rätt ord fick nog mer ångest. Dels för att nästan alla andra var ombytta och dels för att jag hade fixat så mycket med grejerna. Jag blir så trött. Som tur var så var det minst en till som inte var ombytt, så jag kände mig inte så ensam. Störande i alla fall. Fast alla i klassen var i alla fall så otroligt duktiga med de som de bidrog med.
Nu måste jag nog sova, så hejdå och på återskrivande! :)

Smart klänning

Hej!
Idag på matten kännde jag mig riktigt smart, räknade en massa tal vilket är väldigt ovanligt för att vara mig, haha. Sen var det prov i samhällskunskap och även där kännde jag mig sådär supersmart. Så sjukt gött! Sen hade jag sång vilket gick bra, jag fick en ny kunskap av sångläraren idag, det var att jag tydligen blundade när jag sjöng. Det måste tränas bort. Fast anledningen till att jag gör så är att jag går in i mig själv så mycket sa sångläraren i alla fall. På klassteatern började vi att läsa våra klassiska pjäser vi fått. Jag tyckte att det gick väldigt bra för att vara första gången jag läser just det manuset. Min lilla grupp har pjäsen "Lysistrate", jag ska spela Lysistrate. Det blir nog intressant tror jag. Vi får intre reda så mycket av pjäserna nu det är för att vi ska skapa oss en egen uppfattning av karaktärerna och miljöerna och sådant. Det kommer att bli kul. På Pir-teatern så spelade vi igenom lite scener, sen vart det att dra ner till klädfrådet och leta lite kläder inför musikcafét som klassen ska ha imorgon kväll och för pjäsen vi ska spela med Pir-teatern.
Hemma så har jag bara slappat och sedan tvättat, pappa kom hit idag för att hjälpa mig att tvätta. Man kan säga att det var en del tvätt nu efter en månad. Nej, jag klarar inte av att tvätta själv. Dels för att jag inte ser vad det står på lapparna på kläderna hur de ska tvättas och dels för att det är kusligt att gå ner i källaren i det andra huset där tvättstugan ligger. Ja, och nu sitter jag här och inte gör så mycket. Imorgon är det balett igen på dansen vilket ska bli rätt så kul faktiskt. Lär vara rätt så trött bara, men det får väl gå. Förästen en lite udda sak som hände idag var att den klänning som jag hittade i klädfrådet idag och bestämde att jag skulle ha imorgon, just en sådant klänning drömde jag om för flerar år sedan och nu hittade jag den! Shit vad konstigt. Precis den färgen, grönblå. Jag måste komma på vad det kan betyda, haha. Udda.
Jaja, nu har jag nog inte så mycket mer att skriva, så hejdå och på återskrivande! :)


Tråkig tävling....Och massa mer

Hej!
Sitter vid datorn och försöker att lära mig sångläxan tills imorgon, det går väl sådär.... Förut idag var jag och gymmade en stund vilket gick bra, det är ju bra att träna så. Gårdagens tävlingar var jobbiga. Jag trodde att jag skulle vara med på 60m som började klockan 11.15, men tydligen så hade inte min tränare anmält mig så då fick jag bara sitta där och vänta från klockan 10.00 till klockan halv två då det var dags att börja värma upp inför 200m. Det var så sjukt drygt. Inte gick det bra häller på varken 200m eller längd. Längden slutade dessutom tidigare än vad jag trodde att den skulle göra så då fick jag stå och vänta på assistenten jättelänge, drygt kan man lugnt säga. Väl hemma så åt jag en stor pizza, så sjukt gött! Sen var det melodifestivalen på TV. Låtarna var väl sådär.... Fast jag tycker nog i alla fall att "Something in your eyes" eller var den hette, var bäst. Den känndes mest schlager liksom. Förövrigt så är det jättejobbigt när man saknar någon och när man inte vet när man kommer att träffas igen.... Jag föråt mig nog på popcorn igår också tror jag förövrigt. Fast aja, man måste ju ha något till mello såklart, hade ju Toblerone hemma också. Nu är jag sjukt godissugen och jag är ju inte speciellt sugen på popcorn som är det enda godis jag har hemma. Hmmm...vad ska man hitta på. Inte kan jag baka något heller eftersom jag inte har något hemma.
Visst är det härligt när man får sådan där dille på vissa låtar just nu så är det "Give Me Some Truth" och "Oh Yoko" av John Lennon som jag har fått dille på eller vad man ska säga. Seriöst riktigt intressant med låttexter tycker jag. Låttexten på "Give Me Some Truth" är rätt kul faktiskt, haha. Riktigt bra kvalitet på sådana låtar med bra text. Jag kom på en ny låt igår kväll bara sådär, det är rätt intresant det där att man bara kan komma på en låt sådär, eller ja en refräng, men ändå så sjukt bra! Imorgon är det skridskor på gympan det är alltid kul, men kommer nog att få ont i fötterna eftersom jag nästan aldrig åker skridskor. Förra vintern åkte jag skridskor rätt så mycket så då blev man mer van vid att åka, bra motion i alla fall. Jag känner förövrigt att jag måste plugga ännu mer än vad jag redan gör. Jag har Eu-prov på Tisdag och nästa fredag har jag Svenska-prov och på fredag måste jag bli kvar med frågorna till boken "The Giver" + att jag har sångläxa. Vet inte hur jag ska hinna man måste ju hinna att ta det lugnt också. Fast om jag ska vara ärlig så tror jag att det finns de som har ännu mer plugg än vad jag har så jag ska väl inte klaga egentligen.
Jag har börjat skriva upp mina drömar nu för att det är så kul att se om de går i uppfyllelse. En del önskar man verkligen gjorde det. Jag har dessutom börjat skriva dikter i racerfart jag skriver hela tiden känns det som. Jag kanske har börjat känna min själ mer eller något. Det sa en kompis igår om att jag har börjat skriva djupare dikter att jag kanske hade börjat lära känna min själ mer. Det där med själ är väldigt intressant tycker jag, jag är nästan säker på att min själ måste vara blå som himlen. Man känner verkligen hur själen liksom svävar när det är blå himel ute. Det där med själens färg är också intresant, liksom alla har ju en eller flera färger då. Det är fint. Jag kom på igår att min låt "Om Du Känner Så" är blå. Låtar har så sjukt mycket olika färger också det är intresant att lyssna på en låt och fundera på vilken färg den har (om man inte ser det med en gång då). Det är intressant med färger. Dessutom så har jag lärt mig regnbågens alla färger utantill, haha den kunskapen kanske man kan få användning av, det vet man aldrig.
Snart börjar "Solsidan" också. Det är en höjdpunkt på Söndagar tycker jag. Det är alltid kul att få skratta lite. Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande! :)

Längesedan, igen....

Hej!
Nu var det ett tag sen igen, men det är bara för att det är så tråkigt att skriva blogg när det är så få som läser min blogg. I alla fall jag måste nog skriva för det är rätt bra att skriva om inte annat öva på språket. Det kan alltid vara bra. Just nu sitter jag och försöker jobba med lite Engelska-uppgifter vilket går sådär. Rätt drygt faktiskt. Imorgon är det friidrottstävling. Jag ska vara med på 60m 200m och Längd. Är sjukt nervös för 60 och 200, men ändå inte lika nervös som jag var för skol-sm i December. Jag drömde i natt att det var VM jag skulle vara med och då var jag jättenervös i drömmen och helt förtvivlad, sedan kom jag på att det bara var DM och då blev jag lugn igen. Har börjat dröma sanndrömmar förövrigt på sistonde. Till exempel i Måndags natt så drömde jag att min sånglärare skulle säga att jag skulle öva på den mittersta versen i låten "The Sound Of Music". Och det sa hon sedan på Tisdagen då jag hade sånglektion. Rätt kul faktiskt. Jag tror allvarligt att det kan vara så att om man inte har ett sinne som funkar helt så tror jag att det kan vara så att det ersätts med andra talanger. Fast mycket kan ju bara vara slum också. Idéomotoriska saker som ens undermedvetna vet eller kännr på sig. Det där är riktigt intressant tycker jag. Till exempel när man spelar anden i glaset så säger folk att det som flyttar glaset igentligen är spelarna som gör det omedvetet. Alltså man håller ju fingret på glaset och om man tänkr på någon speciell person eller så så brukar det bli det som blir svaret. Det är därför det är bättre att köra många för då finns det mer undermedvetna tankar med i spelet. Det där är sjukt intressant igentligen, hur man kan tänka på något spciellt och sen ändå inte. Det här blir väldigt luddigt känner jag, haha. Jaja, i alla fall drömar och sådant och undermedveetna grejer är intresanta, helt klart!
     Nu har man redan haft en timmes Engelska och nu ska jag ha en timme till, usch vad drygt! Sedan är det dubbelpass i Svenska, men det gör inte så mycket för vi ska se på film. Hoppas bara att det är någon bra film. Sedan har de andra proskektarbete och slutar därmed fyra, men det har inte jag så jag får åka hem! Shit vad gött! Jaja, jag får det ju i trean sen så ska väl inte vara för skadeglad eller vad man säger. Näe, det är dumt att vara skadeglad över huvud taget faktiskt. Fast det kan vara bara pyttepytte lite kul ibland. Nej, man kan väl inte säga att det är skadeglädje för att jag slipper den lektionen nu, jag kan bara säga att det är väldigt skönt att sluta så man kan komma hem och ta det lugnt sen. Måste ju ladda inför morgondagen. Om man säger så här, jag skulle nog hellre stå på en scen och sjunga för några tusen personer än att springa och hoppa längd.
     Nu har jag väl inget mer att skriva just nu, så hejdå och på återskrivande! :)


RSS 2.0